- 20 Eylül 2009
- 1.271
- 47
Sonne,
siz hangi doğal şampuanları kullandınız acaba ???
mecitefendi sarımsaklı kullandım. otacı daha ıyı dedıler mecıtefendıden agzım yandı dıye ballısını aldım. memnun degılım tabı :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonne,
siz hangi doğal şampuanları kullandınız acaba ???
kozmetikde satan aktarlarda oluyo 20 tl ye aldım ama bu kadarda güzel olucağını sanmazdım memnun kaldım fazlasıyla
ben de bitkisel şampuan kullanıyorum. şu an tresan kullanıyorum kuru saçlar için ama onun içinde de silikon varmış. body shop tan aldığım silikonsuz, sülfatsız, parabensiz ve renklendiricisiz bal özlü şampuan çok güzel. saçlarım çok kuru olduğu için yine bitkisel olan yves rocher durulanmayan krem kullanıyorum onda da silikon ve paraben yok. krem mucize gibi yarın gidip şampuan ve onarıcı maskesini de alıcam benim tavsiyem bu kadar....
ben de bitkisel şampuan kullanıyorum. şu an tresan kullanıyorum kuru saçlar için ama onun içinde de silikon varmış. body shop tan aldığım silikonsuz, sülfatsız, parabensiz ve renklendiricisiz bal özlü şampuan çok güzel. saçlarım çok kuru olduğu için yine bitkisel olan yves rocher durulanmayan krem kullanıyorum onda da silikon ve paraben yok. krem mucize gibi yarın gidip şampuan ve onarıcı maskesini de alıcam benim tavsiyem bu kadar....
Merhaba
Bende otacı kullanıcısıyım, neredeyse 1,5 sene oldu. 10 bitkili ve ısırganlısını kullanıyorum değiştire değiştire. ama mutlaka içine bir kapak kadar çam terebenti koyuyorum
Ancak bu aralar saçımda anlayamadığım bir kuruluk oluştu, yağ bakımı da yapsam fayda etmiyor
Gliss'in siyah serisini övüyorlar, deneyen oldu mu hiç? Otacıyla kıyas yapılırsa?
bence şampuanını değiştirme
glissin durulanmayan saç kremini kullan.
ben mecitefendi sarmısak şampuanını kullanıyorum, saçlarım artık dökülmüyor :))
saç bakımı için de glissin o kremini kullanıyorum bi de yağ bakımı yapıyorum
ama ben yumuşak saç sevmediğim için yağ bakımı pek yapmıyorum :))
sert saç iyidir
ama sanırım bi tek ben böyle düşünüyorum :)
neyse ki erkek arkadaşım sert saçlarım hakkında kötü bi yorum yapmadı o yüzden böyle devam