bende arayış içindeydim size 3 ürün öneriyim
nival ısırganlı sarımsak şampuanı
bu üründe sls paraben silikon vs hiçbir kimyasal yok çok memnuniyet var bende suan bunu kullanmaya başladım
Eki Görüntüle 372756 neo cure şampuan arganyağlı ve biotinliside var saç dolgunşlaşdıran özellikdeymiş ince telli az saçlılara öneriliyor
Eki Görüntüle 372766 bio vitals ginseng ve sarımsaklı şampuan
Eki Görüntüle 372768 ginseng bitkisi zaten çok faydalı birde sarımsak eklendimi tamamdır
bu 3 markada kendini ispatlamış ve ürün memnuniyeti çok olan şampuanlar ben nivali kullanmaya başladım diğer 2 sinide en kısa zamanda mutlaka deniycem bu 3 ünün dışına çıkmayı düşünmüyorum artık bu elidor dove vs duymak isdemiyorum bu arada nivalde mutlu tavsan resmi var hayvan deneyleri ile elde edilmiyor içim rahat bi şekilde aldım türkiyede deney yok ama çin malları deneyler listesinde nival tokatta fabrikası olan türk malı bir şampuan üstelik sarımsağıyla meşhur tokat kastamonu kayseri yöresi güzel bir üretim olduğuna inanıyorum yabancı firmaların yok elidoru yok dove si ni alıcağıma ülkeme kazandırırım birçok ünlü nivali kullandığını açıklamışlar nivaldan ziyade birde hep bitkisel şampuanlar