saçlarım boyadan ve tabi açıcılardan,düzleştiriciden çok yıprandı. saçlarımı kestirmek istemiyorum daha çok uzatmak istediğim için bakım yapmaya başladım fakat silikonlu ve bilmediğim daha çok zararlı kimyasallardan uzak tutmak istiyorum.. forumda okudum ama çok kafam karıştı benim saçlarımın uçları kuru ve çok yıprandı buna rağmen saçlarım yağlıdır gür ve kalın telli.bitkisel şampuan 1 sene önce kullandığımda çok sertleştirmişti ama silikonluda kullanmak istemiyorum saçlarım dökülmeye başladı sarımsaklı şampuanlardan almayı düşünüyorum ama hangi marka iyidir bilmiyorum... düşündüğüm şampuanlar;
otacı
tresan
organicum
down under naturals
birde sanırım mecitefendi varmış yani resmen bütün bitkisel şampuanları sıraladım hangisi daha güvenilir ve bitkiseldir ?
ben de bitkisel şampuan kullanıyorum. şu an tresan kullanıyorum kuru saçlar için ama onun içinde de silikon varmış. body shop tan aldığım silikonsuz, sülfatsız, parabensiz ve renklendiricisiz bal özlü şampuan çok güzel. saçlarım çok kuru olduğu için yine bitkisel olan yves rocher durulanmayan krem kullanıyorum onda da silikon ve paraben yok. krem mucize gibi yarın gidip şampuan ve onarıcı maskesini de alıcam benim tavsiyem bu kadar....
özellikle defnegrlıyı tavsiye ediyorum.
bir ara kullanmıştım o şampuanı saçlarım boyasızdı o zamanlar saçlarımı çok sertleştirmişti ama kremde kullanmamıştım gerçi.. nerede bulabilirim ki bu şampuanı hiç rastlamadım uzun zamandır??
down under naturals ı önermiyorum arkadaşlar...otacı yı da kullandım ama bir türlü saç dökülmesine iyi gelmedi.. şimdi de fiyto sarımsak özlü şampuanı kullanıyorum 2. kullanışım ama yine aynı değişen bir şey yok artık umudumu yitirdim ben... ne yapsam durmuyo dökülme
( şu şampuan bitsin bakalım mecitefendiyi alacam kullanan bir arkadaşım çok memnun..
ben de down under naturals'ın nude serisini kullanmıştım. benim saçlarım yağlı ve son zamanlarda dökülmeye de başladıiki durumum için de hiç memnun kalmadım hatta daha çok döktü bile diyebilirim
daha önceden yani dökülmeden önce tresan ısırgan otlu kullanıştım fena değildi ama yağlanmama bir etkisi olmamıştı, diğer normal şapuanlar gibi yani..
bunlardan sonra aktardan 100% doğal zeytinyağlı sabun aldım hem besleyerek dökülmeyi önler hem de yağı dengeler diye duymuştum, ilk kullanımlarımda iyi gelmişti baya aslında, haftada 2 kere yıkamaya kadar ilerlemişti yani ama sonra alıştı mı ne oldu daha sabunun yarısı bitmeden tekrar gün aşırı yağlanmaya başladı, dökülmeyi azalttı gibi ama ne yalan söylüyim
şimdi otacının ısırgan otlu sabununu aldım saç için, bakalım o ne yapacak...
şampuan ve saç kremini bitirdim boyalı saçlar için kivilisini almıştım pek beğenmedim açıkcası kokusu güzel sadece ve saçlarımı pek yumuşatmadı bilemiyorum şimdilik gliss ya da elseve serisine geri döneceğim saçlarımı hem yumuşacık ve parlak yapıyorlar
saçlarım boyadan ve tabi açıcılardan,düzleştiriciden çok yıprandı. saçlarımı kestirmek istemiyorum daha çok uzatmak istediğim için bakım yapmaya başladım fakat silikonlu ve bilmediğim daha çok zararlı kimyasallardan uzak tutmak istiyorum.. forumda okudum ama çok kafam karıştı benim saçlarımın uçları kuru ve çok yıprandı buna rağmen saçlarım yağlıdır gür ve kalın telli.bitkisel şampuan 1 sene önce kullandığımda çok sertleştirmişti ama silikonluda kullanmak istemiyorum saçlarım dökülmeye başladı sarımsaklı şampuanlardan almayı düşünüyorum ama hangi marka iyidir bilmiyorum... düşündüğüm şampuanlar;
otacı
tresan
organicum
down under naturals
birde sanırım mecitefendi varmış yani resmen bütün bitkisel şampuanları sıraladım hangisi daha güvenilir ve bitkiseldir ?