Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dalin kullandım da ondan mıdır bilmem yüzünde sivilce gibi şeyler oluşuyor. 2 gündür de komili kullanıyorum yüzündekiler gitmiyor sağlıkocağına sordum krem verdi yağ bezimi salgı bezlerimi ne çalışmıyormuş bebeklerin normal dedi.Bebek deterjanı içeri temiz olarak Dalan zeytinyağlı granül sabun tozunu öneririm 2 sene kullandım bebeğime. Şampuan olarakta mustelayı çok övüyorlar içeriği temiz diye ama ben mustela kullanmadım, milli bebe şampuanımız dalini almıştım bir sıkıntı yaşamadık hala da devam :)
Duru granül sabun kullanıyorum şuanlık çamaşırların.Deterjan olarak bor on kullanabilirsiniz.
İçerigi tertemiz ama 60 derece de yıka çamaşırları.
(İcindeki koku bastıran zararlı kimyasallar, diğer zararlı kimyasallar olmadığı için)
60 derece de yıkamazsan performans alamazsın.
şampuan yukarıda arkadaşların yazdıklarının hepsini kullandım. Deneyip istediginde karar verebilirsiniz.
Bubchen ilk defa duyuyorum bakacağım teşekkürlerBubchen kullanıyorum en iyinin o olduğunu düşünüyorum tertemiz içerik. 6 yıldır tüm çocuklarıma kullanıyorum saçları ipek gibi hepsinin :)
Sen baya denemişsin sanırım şamlpuanları bende daha şimdiden dalin ve komili denedim anlamıyorum da iyi mi kötümü yüzü sivilce gibi neyden olduğunu da anlayamıyorum dalin yapıyordur dediler akrabalar bende elimde komili var onunla yıkıyorum 2 gündür hala aynı isilik mi yoksa şampuanlar mı yapıyor anlamadımMustela iva natura nivea johansons minies diye ilerledik sampuanda. Mustela ve nivea en çok kullandıklarım oldu. Tekrar alsam nivea ya da minies alırım benimki artık büyüdü. Ama ilk 6 ay hep mustela aldım. Sonra iva natura aldım 1 yaşa kadar sonra da zaten saldım azcık nivea aldım. Sonra saçlarının ekstra karıştığı bi uzunluk dönemi vardı ve taratmıyodu o ara johansons aldım çok kremli. Sonra miniesten devam.
Deterjan da granül kullandım hep dalan duru karışık. Ama duru bence en güzeli.
Nasıl anlıcam bilmiyorum. Yüzündeki sivilce gibi şeyler neyden oluyor anlamıyorum dalindendir diye komili ye geçtim sebamed geçmeyi düşünüyorum onların yaptığına da emin değilim sağlıkocağına götürdüm krem verdiDeterjan:
Bugüne kadar Ebebek kendi markası, şok kendi markası, Eyüp sabri Tuncer granül, Migros minies, Roxy granül, dalini kullandım. Memnum olmadığım hiç olmadı. Herhangi bir reaksiyon oluşturmadı.