- 27 Nisan 2015
- 4.227
- 7.321
- 158
Bir işte çslışıyorsanız (masabaşı bir işse) bir sekmenizde altın hesabınız açık kalabilir. Ara ara göz gezdirin. Tabi işinizi aksatmayacak şekilde. Çünkü altın hesaplarında mesai saatleri dışında altın alım satım yaptığında makas farkı kuyumcularla aynı duruma geliyor. Niye öyle oluyor ben de daha tam anlamış değilim :)Yok siz söyleyin anlamında yazmadim hani çok iyi takip gerekir. Başka işin olmayacak onu takip edeceksin internet elinin altında olacak filan. Zor is sanki. Yada bilene çok kolay bilmeyene çok zor
dijital bankacılık çok iyi:) güzel alternatif teşekkür ederim
peki diyelim paranızı çekmek istediniz finansbanka atmsine gidiyorsunuz doğru mu? size kart verdiler mi?
ay şimdi finansbank enpara sitesinde gördüm ,vadesize çevirip sonra kendi hesabımıza aktarıyormuşuz:) teşekkür ettim tekrardanchiLL
Benim kredi kartım garantiden oradanmı bir hesap açsam acababurada en makul finansbank ve garanti bankası görünen o ki:)
Bence yapabilirsin alış satışı çok makul görünüyor:)Benim kredi kartım garantiden oradanmı bir hesap açsam acaba
Bu tablo doğru değil bence..Kızlar babam ne dedi bakın bankaların alış-satış fiyatlarına dikkat et dedi:
eğer fark çoksa sıkıntıymış...
Eki Görüntüle 1877751 Eki Görüntüle 1877752 Eki Görüntüle 1877753
Merhaba evet yanlış olabilir nette herhangi bir siteden aldım kesinliğini iddia edemiyorum o yüzden:)Bu tablo doğru değil bence..
Hiçbi Zaman alım ve satım eşit olmaz, arada 60 kuruş gibi Bi fark yapıyorlar..
Ben altın hesabını seçerken her bankanın kendi sitesinden bakmışım
En son ziraat bankasında karar kıldım.
evet kuveyttürk ün de en güzel avantajı otomatik talimatlar mesela:)Cathy iyi ki açtın konuyu takipteyim. Bana kuveyttürk demişlerdi ama bilemiyorum.
Ama bunun için internet bankacılığı lazım değil mi?evet kuveyttürk ün de en güzel avantajı otomatik talimatlar mesela:)
kendi sitesinde yazıyor:
"Fiyat takibi yapılmasına gerek kalmadan belli kur hedefi için tüm şubelerimizden alım-satım talimatı verilebilir. Örneğin “Altın kuru 85 TL olduğunda hesabımdaki altını TL hesabıma aktar” yönünde talimat verebilmektedir."
evet tabiAma bunun için internet bankacılığı lazım değil mi?
evet avantajlı ama böl yine de yatırımı uzmanlar öyle diyorBen de altın hesabı açmayı düşünüyorum. Bana avantajlı geliyor.
Hımmmm. Bak o da mantıklı. Dolar hesabında hangi banka avantajlı peki?evet avantajlı ama böl yine de yatırımı uzmanlar öyle diyor
mesela benim iki hesabım var şu an dolar ve altın
hangisi düşerse onu almayı düşünüyorum
altın uzun vadede daha karlı yatırım diyorlar hep bakalım ne olacak yeni yeni öğreniyoruz bi şekilde:))
ay onu hiç bilmiyorumHımmmm. Bak o da mantıklı. Dolar hesabında hangi banka avantajlı peki?
bu arada netten dolar alış satışına baktım ziraatin hiç uygun değilHımmmm. Bak o da mantıklı. Dolar hesabında hangi banka avantajlı peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?