Kuveyttürk devlet bankası değil değil mi? kusura bakmayın çok cahilim bu konulardaMakas olayını bilmiyorum da kuveyttürk iyi diyorlar. Yani bana diyenler öyle diyo
benim de maaşım iş bankasına yatıyor aslında:) bakalım öneriler ne olacak ..Bizim maaşlar iş bankasına yattigindan orada açtım ben kendime. Ama iyi mi kötü mu bilmem. Ben de merak ettim şimdi...
benim açımdan tek avantajı evde biriktirip hırsızlık olayına engel olmak olacak şu an evde altın yok henüz gerçi ama heheBu konuyu ben de takipteyim. Bir de cehalet parıltısı bir soru sorayım kızlar. Bu altın hesaplarının avantajı nedir? Yani alıp kendimiz biriktiriyoruz ya ondan ne farkı var tam olarak?
Alıp satması daha kolay oluyor internet uzerinden.Bu konuyu ben de takipteyim. Bir de cehalet parıltısı bir soru sorayım kızlar. Bu altın hesaplarının avantajı nedir? Yani alıp kendimiz biriktiriyoruz ya ondan ne farkı var tam olarak?
Benim de yok çünkü bir yıl boyunca işsizdim. Yeniden işe başlıyorum eylülde. Altın biriktirmek istiyorum hemen harcanamıyor diye, ay varsa öğrenelim avantajlarını :)benim açımdan tek avantajı evde biriktirip hırsızlık olayına engel olmak olacak şu an evde altın yok henüz gerçi ama hehe
yoksa ekstra avantajı daha varsa inşallah daha güzel tabi
dolar hesabım var bir de bu olacak hani duruma göre bir ona bir ona yatırım yapmak istiyorum,böylece bozdurmak gerekince hangisi daha mantıklı olursa onu bozarım?Ya benim gözüm korktu açıkçası 3 yıl önce altının dibe vurmasindan.
Cook zaman aldı tekrar yükselmesi.
Bu kadar yükselişin bir inişi olacaktır illaki diye düşündüğümden pek yanasmadim uzun süredir.
Bir de düştüğünde yükselené kadar bozduramiyorsun sanki paran yokmuş gibi oluyor, acil durum olsa filan
Kafamda deli delişmen sorular..
Dolarla altın paralel gidiyormuş gibi geliyor bana ya bilemiyorum kidolar hesabım var bir de bu olacak hani duruma göre bir ona bir ona yatırım yapmak istiyorum,böylece bozdurmak gerekince hangisi daha mantıklı olursa onu bozarım?
yok yok her zaman öyle değilDolarla altın paralel gidiyormuş gibi geliyor bana ya bilemiyorum ki
benim de çok almıyor vallaBenim gafa almayiiyastık altı yapıcam üç kuruşu en son o olacak
Yok canım değil. Kstılım bankadı kuveyttürk. Faize filan bulaşmayayım dersen bu bankayı tercih et derimKuveyttürk devlet bankası değil değil mi? kusura bakmayın çok cahilim bu konularda
Canım kuyumculardaki makas gesapta olmuyor. İnternette gördüğün alış ve satış fiyatları geçerli oluyoBu konuyu ben de takipteyim. Bir de cehalet parıltısı bir soru sorayım kızlar. Bu altın hesaplarının avantajı nedir? Yani alıp kendimiz biriktiriyoruz ya ondan ne farkı var tam olarak?
nasıl yani? kuyumcudan mı almak iyi internetten mi o zaman?Canım kuyumculardaki makas gesapta olmuyor. İnternette gördüğün alış ve satış fiyatları geçerli oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?