• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En iyi altın hesabı bankası öneriniz?

Yok siz söyleyin anlamında yazmadim hani çok iyi takip gerekir. Başka işin olmayacak onu takip edeceksin internet elinin altında olacak filan. Zor is sanki. Yada bilene çok kolay bilmeyene çok zor
Bir işte çslışıyorsanız (masabaşı bir işse) bir sekmenizde altın hesabınız açık kalabilir. Ara ara göz gezdirin. Tabi işinizi aksatmayacak şekilde. Çünkü altın hesaplarında mesai saatleri dışında altın alım satım yaptığında makas farkı kuyumcularla aynı duruma geliyor. Niye öyle oluyor ben de daha tam anlamış değilim :)

Ben de maaşım halk bankasına yattığı için oradan açtım. Maaş yatar yatmaz alıyorum biraz koyuyorum kenara. Parayı başka yere alırsam altın alamam diye düşündüm.

Kızlar babam ne dedi bakın bankaların alış-satış fiyatlarına dikkat et dedi:
eğer fark çoksa sıkıntıymış...
1.JPG
2.JPG
3.JPG

Bu tablo doğru değil bence..
Hiçbi Zaman alım ve satım eşit olmaz, arada 60 kuruş gibi Bi fark yapıyorlar..
Ben altın hesabını seçerken her bankanın kendi sitesinden bakmışım
En son ziraat bankasında karar kıldım.
Merhaba evet yanlış olabilir nette herhangi bir siteden aldım kesinliğini iddia edemiyorum o yüzden:)

Cathy iyi ki açtın konuyu takipteyim. Bana kuveyttürk demişlerdi ama bilemiyorum.
evet kuveyttürk ün de en güzel avantajı otomatik talimatlar mesela:)
kendi sitesinde yazıyor:

"Fiyat takibi yapılmasına gerek kalmadan belli kur hedefi için tüm şubelerimizden alım-satım talimatı verilebilir. Örneğin “Altın kuru 85 TL olduğunda hesabımdaki altını TL hesabıma aktar” yönünde talimat verebilmektedir."

evet kuveyttürk ün de en güzel avantajı otomatik talimatlar mesela:)
kendi sitesinde yazıyor:

"Fiyat takibi yapılmasına gerek kalmadan belli kur hedefi için tüm şubelerimizden alım-satım talimatı verilebilir. Örneğin “Altın kuru 85 TL olduğunda hesabımdaki altını TL hesabıma aktar” yönünde talimat verebilmektedir."
Ama bunun için internet bankacılığı lazım değil mi?

Ben de altın hesabı açmayı düşünüyorum. Bana avantajlı geliyor.
evet avantajlı ama böl yine de yatırımı uzmanlar öyle diyor
mesela benim iki hesabım var şu an dolar ve altın
hangisi düşerse onu almayı düşünüyorum
altın uzun vadede daha karlı yatırım diyorlar hep bakalım ne olacak yeni yeni öğreniyoruz bi şekilde:))

evet avantajlı ama böl yine de yatırımı uzmanlar öyle diyor
mesela benim iki hesabım var şu an dolar ve altın
hangisi düşerse onu almayı düşünüyorum
altın uzun vadede daha karlı yatırım diyorlar hep bakalım ne olacak yeni yeni öğreniyoruz bi şekilde:))
Hımmmm. Bak o da mantıklı. Dolar hesabında hangi banka avantajlı peki?

Bu arada kızlar her banka için şuna dikkat edin derim: mesai saatlerinde yapın işlemlerinizi
dolar da altın da sürekli değiştiği için mesai saatleri dışında yapılan işlemlerde kur farkı dedikleri farklarla para kaybına sebep olabiliyormuş..

Back
X