• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En iyi altın hesabı bankası öneriniz?

AkarGider

❤ bin şükür Allah'ım..
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2011
13.791
13.671
498
Evet bu konuda hangi bankayı önerirsiniz? Vadeli vadesiz farketmez zaten vade kısmını almıyorum fazlayı uygun kişilere veririm,önemli olan altınımın değerni en iyi hangi banka koruyor bir de makas olayı filan varmış onları hiç bilmiyorum zaten de...Önerilerinizi bekliyorum ..:KK49:

Bu konuyu ben de takipteyim. Bir de cehalet parıltısı bir soru sorayım kızlar. Bu altın hesaplarının avantajı nedir? Yani alıp kendimiz biriktiriyoruz ya ondan ne farkı var tam olarak?

Bu konuyu ben de takipteyim. Bir de cehalet parıltısı bir soru sorayım kızlar. Bu altın hesaplarının avantajı nedir? Yani alıp kendimiz biriktiriyoruz ya ondan ne farkı var tam olarak?
benim açımdan tek avantajı evde biriktirip hırsızlık olayına engel olmak olacak şu an evde altın yok henüz gerçi ama hehe:P
yoksa ekstra avantajı daha varsa inşallah daha güzel tabi;)

Alıp satması daha kolay oluyor internet uzerinden.
Bir de güvenli, evde altın tutmaktansa.

benim açımdan tek avantajı evde biriktirip hırsızlık olayına engel olmak olacak şu an evde altın yok henüz gerçi ama hehe:p
yoksa ekstra avantajı daha varsa inşallah daha güzel tabi:KK66:
Benim de yok çünkü bir yıl boyunca işsizdim. Yeniden işe başlıyorum eylülde. Altın biriktirmek istiyorum hemen harcanamıyor diye, ay varsa öğrenelim avantajlarını :)

Ya benim gözüm korktu açıkçası 3 yıl önce altının dibe vurmasindan.
Cook zaman aldı tekrar yükselmesi.
Bu kadar yükselişin bir inişi olacaktır illaki diye düşündüğümden pek yanasmadim uzun süredir.
Bir de düştüğünde yükselené kadar bozduramiyorsun sanki paran yokmuş gibi oluyor, acil durum olsa filan :KK17:
Kafamda deli delişmen sorular..

Ya benim gözüm korktu açıkçası 3 yıl önce altının dibe vurmasindan.
Cook zaman aldı tekrar yükselmesi.
Bu kadar yükselişin bir inişi olacaktır illaki diye düşündüğümden pek yanasmadim uzun süredir.
Bir de düştüğünde yükselené kadar bozduramiyorsun sanki paran yokmuş gibi oluyor, acil durum olsa filan :KK17:
Kafamda deli delişmen sorular..
dolar hesabım var bir de bu olacak hani duruma göre bir ona bir ona yatırım yapmak istiyorum,böylece bozdurmak gerekince hangisi daha mantıklı olursa onu bozarım?

Canım kuyumculardaki makas gesapta olmuyor. İnternette gördüğün alış ve satış fiyatları geçerli oluyo

Back
X