En iyi ağda hangisi?

jetese

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2018
538
568
Herkese iyi akşamlar benim şu anki en büyük derdim bu olduğu için konuyu buraya açtım defalarca sorulmuş olmasına rağmen okuduklarımla karar veremedim arkadaşlar bir türlü cesaret edemediğim ağdaya başlama kararı aldım hep jiletle alıyordum bebek düşündüğüm için lazere gidemiyorum tüm vücut için sizce hangi ağda daha iyi acı durumları nasıl hangisini kullanıyorsunuz tavsiyelerinizi bekliyorum😣

Valla ben evlenmeden 6 ay oncesine kadar hep jiletle aldim hep dediler buyuk rahatlik diye ozel bolgemi acamiyodum sonra bigun cesaret ettim actim cok cok azaltti ilk almada kanadi kil kokleri yillarin birikimi tabi 😂😂 ama zaten jiletle aldiktan sonra da cikarken kasinip kaniyodu suan asiri rahatim git 20 dakikada rahat et gunlerce

kartus sir ağdayla deneyin pudrali olanindan alin
ozel bolge icinde kalip sir agda

Evet biliyorum göze aldım acısını öneriniz var mı hangi ağdayı kullanmalıyım?
Kendiniz hiç yapmadıysanız önce bir kuaföre aldırın.
Orada nasıl yapıldığını görün sonra kendiniz yapmaya başlayın. Hele genitali 3 5 defa kuaföre aldırıp eliniz alışmadan kendiniz yapmayın, yakabilirsiniz dersiniz kalkabilir Allah korusun. Ağda için roll on sir ağda tavsiye ediyorum. Hassas ciltler için olanı, pudralı. Daha iyi ve daha az acıtıyor pudralı olduğu için.

Bi kuafor olarak soyluyorum bunu. Evde deneme. Yanlis cekersin morartirsin, derini kaldirirsin. Kuafore git utanma doktor gibi dusun. Ozel bolgen icin gitmek istiyorsan zaten pecete yada bezle tutarsin sadece alinacak kismi gorunur yada ic camasirini tam cikartmak istemedigini belirt kenarlarindan acarak yapsin. Iyi biyere git ucuz olanlar gercekten kotu agda tecrubesiz eleman demek. Mumkunse ozel bolgen ocin kisiye ozel agda actir (minik oluyor 1 yada 2 kullanimlik. Kalanin ustune ismin yazilip kaldiriliyor) ve tanacan agda en iyisi mumkunse pudralisi

Sakin kendim alırım gafletine düşme yarıda bırakırsın yaparken de bu sözümü hatırlarsın başkası çekerken ölüp ölüp diriliyorsun kendin mümkün değil yapamazsın ben hiç cani tatlı biri değilimdir kuaförde bi kere ağda yi sürdü acımdan çekemedi kadıncagiz sandım ki derimi dr birlikte alıp götürecek mecbur ağda yi kılların üzerinden kesip attı pireli eşek gibi bi yeri alınıp bi yeri kıllı kaldı ve asla umrumda olmadı sana en büyük tavsiyem ilk denemeleri asla kendin yapma

Aaaa kendin sakin alma valla elinde kalir derisi aman Allah korusun sonra seysiz gezme kiz killardan olucam derken zor is anacim onu cekmek baskasi cekerken kaskati oluyosun ben kuafore gittigimde dedim ben utaniyorum beni muhabbete tut yoksa yapamam oda evliydi bana meslektasi olan bi erkegin nasil ona musallat oldugnu anlatmisti konu dikkatimi cekince bi baktim bitmis 😂😂 aciyi bilmem ama konuyu unutmadim 😂😂

Kuaför bile değil bence, yalnızca kaş ağda pedikür yapan merkezler var. Güvenilir, tamiz bir yer bulun oraya gidin. Daha önce hiç yapmamışsınız; kendinize kıyamazsınız, elinizin yetişmediği, ters gelen yer olur, o zaman acı çekersiniz işte. Ama bir yere alışınca, tık tık tık gidiveriyor hemen.

Aaaa kendin sakin alma valla elinde kalir derisi aman Allah korusun sonra seysiz gezme kiz killardan olucam derken zor is anacim onu cekmek baskasi cekerken kaskati oluyosun ben kuafore gittigimde dedim ben utaniyorum beni muhabbete tut yoksa yapamam oda evliydi bana meslektasi olan bi erkegin nasil ona musallat oldugnu anlatmisti konu dikkatimi cekince bi baktim bitmis 😂😂 aciyi bilmem ama konuyu unutmadim 😂😂
Ay Allah iyiliğinizi versin güldürdünüz beni 😂 bir cesaret edebilsem zaten evde yapmaktan daha çok korkuyorum kuaförden 😂😂

Kuaför bile değil bence, yalnızca kaş ağda pedikür yapan merkezler var. Güvenilir, tamiz bir yer bulun oraya gidin. Daha önce hiç yapmamışsınız; kendinize kıyamazsınız, elinizin yetişmediği, ters gelen yer olur, o zaman acı çekersiniz işte. Ama bir yere alışınca, tık tık tık gidiveriyor hemen.
İnşallah bakalım teşekkür ederim

Ay Allah iyiliğinizi versin güldürdünüz beni 😂 bir cesaret edebilsem zaten evde yapmaktan daha çok korkuyorum kuaförden 😂😂
Bak ben bu ay aksattim 1 ay doldu oyle gittim 5 kilo zayifladim anacim kendi isimiz olunca eleman ayrilinca 12lere kadar calistim kendimde almak istemedim alistirdim cunku kuafore zaten agda bi kere yapayim dedim seyi yanik kedi gibi gezdim sunnet oldum desem inanirlardi yani bence git alistir hem hamileykende zor olur bacim bide seyinle mi ugrascann uzan gozunu kapat iki dedikodu yap bitsin 😂😂😂 bak bana dua etcen git kuafore 💃💃

Bak ben bu ay aksattim 1 ay doldu oyle gittim 5 kilo zayifladim anacim kendi isimiz olunca eleman ayrilinca 12lere kadar calistim kendimde almak istemedim alistirdim cunku kuafore zaten agda bi kere yapayim dedim seyi yanik kedi gibi gezdim sunnet oldum desem inanirlardi yani bence git alistir hem hamileykende zor olur bacim bide seyinle mi ugrascann uzan gozunu kapat iki dedikodu yap bitsin 😂😂😂 bak bana dua etcen git kuafore 💃💃
Kaç gün temiz kalıyorsunuz kaç günde bir gidiyorsunuz🙄

X