cigdem_sezar crocus Kayıtlı Üye 6 Ocak 2008 20 0 86 45 İstanbul 4 Mart 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi didosh #41 Bir parfümkolik olarak işte benim top 10 im.. 1-TOM FORD''BLACK ORCHIDE'' 2-MICHAEL KORS''CLASSIC'' 3-AGENT PROVOCATEUR 4-CAROLINA HERRERA 212 SEXY 5-THIERRY MUGLER ANGEL ALIEN 6-GIVENCHY''VERY IRRESISTIBLE'' 7-VERA WANG''CLASSIC'' 8-CHANEL''COCO MADEMOISELLE'' 9-BVLGARI''OMNIA'' 10-CHOPARD''WISH''
Bir parfümkolik olarak işte benim top 10 im.. 1-TOM FORD''BLACK ORCHIDE'' 2-MICHAEL KORS''CLASSIC'' 3-AGENT PROVOCATEUR 4-CAROLINA HERRERA 212 SEXY 5-THIERRY MUGLER ANGEL ALIEN 6-GIVENCHY''VERY IRRESISTIBLE'' 7-VERA WANG''CLASSIC'' 8-CHANEL''COCO MADEMOISELLE'' 9-BVLGARI''OMNIA'' 10-CHOPARD''WISH''
E esen06 Evli mutlu çocuklu Kayıtlı Üye 22 Ocak 2009 60 3 296 6 Mart 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi didosh #42 jennifer lopez live ı kullanıyorum çok memnunum ayrıca çok kalıcı bir kokusu var.tavsiye ederim arkadaşlar
jennifer lopez live ı kullanıyorum çok memnunum ayrıca çok kalıcı bir kokusu var.tavsiye ederim arkadaşlar
CennetKokulum kuzusu'nun kuması Kayıtlı Üye 17 Ağustos 2007 2.451 36 358 Diğer 28 Nisan 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi didosh #43 üfürükten_teyyare .!.: avrupa da afrodizyak etkisi yarattığı için bu parfüm yasaklanmış zaten.. çok hoş ve kalıcı bi kokusu var gerçekten ama biraz ağır.. Genişletmek için tıkla... cok komık ya boyle sehır efsanelerı coktur angel ıcınde derlerdı bır ara kım yasaklıyomus acep:dance:
üfürükten_teyyare .!.: avrupa da afrodizyak etkisi yarattığı için bu parfüm yasaklanmış zaten.. çok hoş ve kalıcı bi kokusu var gerçekten ama biraz ağır.. Genişletmek için tıkla... cok komık ya boyle sehır efsanelerı coktur angel ıcınde derlerdı bır ara kım yasaklıyomus acep:dance: