• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En iyi 10 Bayan ParfümLeri

no.5ede ölee dedin soğuttun beni tarihi,efsanevi parfümden şimdi buna mı taktın:mymeka:
yada bunadın karıştırıyorsun:icecream:

He yav karıştırdım kanımca, No 5 ti dimi kolonya gibi kokanCADIARZU

genç kız CADIARZU
günün en güzel esprisiydi kuzu teprik ederim :roflol:

Kızıııım sende genç kızım diye ortalarda dolanıyon ya pes valla. sana 10 basarım beşakkıdı

vay vay kuzu kafa sen koku alabiliyon mu o zaman senin beynin iş yapıyor demek ki:smiley-cool:
şaştım :1shok:

Kes be,kocakarı parfümü kullanıyon gelmiş burda caka satıyon, hade başka kapıya:mymeka:

kuzum bence sen no.5 kullan Marilyn Monroe’nun yatakta kullandığı tek parfüm olarak biliniyor o parfümjeyyar

kızlar baştan çıkaracak parfüm arıyorum:roflol:esssah deyim yardım edin nolar:1rolleyes:
carolina herrera 212 sexy dedik iste :icecream: dua edicen bana

bak onuda başka sitede okumuştum erkeklerin büyük kısmı o parfüme bayılıyormuşjeyyar

haahaha efet efet bende ününü cok duydum
gittim sevile sıktım denedim cazibeli bi kokusu var:roflol:

carolina herrera 212 sexy dedik iste :icecream: dua edicen bana

haahaha efet efet bende ününü cok duydum
gittim sevile sıktım denedim cazibeli bi kokusu var:roflol:

bütün şişeyi sıksan senden bi halt olmaz :icecream:
ah ah o çocuğa yanarım yavrum takıldı sana:a015:

bütün şişeyi sıksan senden bi halt olmaz :icecream:
ah ah o çocuğa yanarım yavrum takıldı sana:a015:

bende yanarim yanarim senin kocanin haline yanarim
senin gibi sisko dombili bi kadinla adam hergun basbasa senağlama vah garibimm vaaaah :icecream:

hypnotic poison böyle afrodizyak koku hiç görmedim.. pardooonnn. koklamadımm

Bu parfüm listesinden benim beğendiğim sadece Dior cheri oldu-benim tarzda olan bir koku.Alien fenalık getirdi bana-baharatı fazla geldi.MqQueen de ayni.Cacharel çok çiçeksi geldi-tarzım değil,Estee nin parfümleri türündendir.

acıqı varmı arkadaslar bunun ya farklı bı koku olsun ıstıyorum bendeCADIARZU

carolina herrera 212 sexy ise yarıosaa alıcam bakınsırnaşık şey

Back
X