• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket En Isınamadığınız KK Üyesi

En Isınamadığınız KK Üyesi

• Ankete Katılan
    135
  • Anket Kapalı .
S shot .
Başka başka çeşitli kişileri kendisine ısındıran, ısıtan; tek bir kişide durmayan, bağlanmayan, sadakati olmayan ve kombiyi açma teklifi yüzünden ısınabilme ihtimalinin ucundan dönmeme rağmen hala ısınamadığım kişidir kendisi.
Cüzdanı, kombisi ve anahtarlarıyla mutluluklar.

S shot .
Başka başka çeşitli kişileri kendisine ısındıran, ısıtan; tek bir kişide durmayan, bağlanmayan, sadakati olmayan ve kombiyi açma teklifi yüzünden ısınabilme ihtimalinin ucundan dönmeme rağmen hala ısınamadığım kişidir kendisi.
Cüzdanı, kombisi ve anahtarlarıyla mutluluklar.
Hahaha ciddi ciddi oy vermiş bir de deli :D

Yavru alayım seni cumartesi, akalım, loca kapatır şişe de açtırırım. Oradan bize geçeriz.

Oradan bize geçeriz.

Issız adamı dizginleyen kadın rolüne girip sana şu sahnesi* yaşattırmak isterdim,- yapabilirdim de- ama şu an motivasyonum sıfır. Başka bir bahara artık. =(

img-issizadamsonsahne-222.jpg

Issız adamı dizginleyen kadın rolüne girip sana şu sahnesi* yaşattırmak isterdim,- yapabilirdim de- ama şu an motivasyonum sıfır. Başka bir bahara artık. =(

img-issizadamsonsahne-222.jpg
Çok güzel İtalyan yemeği yaparım, gel bir gün bana. Şarap da alırız.

Sarılıp uyuruz sadece, söz.

Çok güzel İtalyan yemeği yaparım, gel bir gün bana. Şarap da alırız.

Sarılıp uyuruz sadece, söz.

Sus daha fazla yazma,
Sözlerin sözlerin...
İnandırıyor beni en derin,
den.
Sonu hayal kırıklığı bil,
iyorum.
fakat
kanacağım korkuyor,
um.

Diğerlerine şaşırmadım da , Maykayı tanımıyorum ,nadiren BDV de görüyorum ,O bana niye ısınanamamış ki,hiç polemiğe girdik mi acaba?:KK64:Etiketlenmedi de ,beni gözardı da mı etti acaba?:skandal:

Evet deynepnaz deynepnaz 'cım ısınamıyorum bir türlü sana :KK12:
Fokur fokur kaynıyorum canım arkadaşım yafrukurtuma :KK19::KK68:
Canımsın:KK36:
Belki yanlış oy vermiştir diye sorayım dedim Maykaya ,banlı olduğu için mi etiket olmuyor?:confused:
Geçen gün de surrender birine sormuştu yanlış oy vermişti karşı taraf.Hayır ısınılmamak sorun değil de tanımıyorum O kişiyi ,insan meraklanıyor :KK53:

Back
X