Anket En Isınamadığınız KK Üyesi

En Isınamadığınız KK Üyesi

• Ankete Katılan
    135
  • Anket Kapalı .
Bu kategoride hep görmediğim, bilmediğim, adı sanı olmayan üyelerden oy alıyorum. Bi kere de " aaa filanca bana gıcık mıymış yoksa meğersem len" duygusunu yaşamak istiyorum yav. Şaşırtın beni yav. Diğer üyelere bakınca onlar adına şaşırabiliyorum da kendimde olmuyor. Bilindik bi isim yok mu bana ısınamayan. Huu. Valla kızmıcam.

M M e g

Uc senedir iyi veya kotu enler kategorilerine yaziliyorum. Hic bir sekilde oylamaya katilmiyorum ve yorum yapmiyorum. Enler yarismasindan cikarilmayi talep ediyorum. Bu yarismayi ciddiye aldigimdan degil, aksine ciddi bulmadigimdan. Bence aday olacak olan uyelere buraya yazilmadan once bildirim yapilmali ve cekilme haklari olmali.

Umarim talebimi yerine getirirsiniz.

Bak bu bildirim en başta duyurulmuştu,

@Nevreste orda diyor ki;

"Adaylar belirlendikten sonra oylamada (ankette) yer almak istemeyen adaylar, lütfen isimlerin açıklandığı ilk gün bildirsin. Aksi takdirde oylamada yer almaya devam edeceklerdir. "

Yani bu talebin için geç kalmış durumdasın maalesef..
Anlayışın için teşekkür ederiz..

Dedigim gibi ben bu yarismayi takip etmiyorum. Dolayisiyla ilk mesaji da okumadim. Okumak zorunda da degilim.

Listede olmak istemeyen birini oylamaya devam etsinler o zaman. Hatta bi oy da benden gelsin.

diğer kategoriler nerede Nevreste ?ben göremiyorum.sadece en ısınamadığınız üye,kategorisi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…