Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sana isinamayanlar utansin ayol gel yamacimagecen senede beni en agresif uyelerde gostermislerdi. Oysa pamuk gibiyim
![]()
Sana isinamayanlar utansin ayol gel yamacimagecen senede beni en agresif uyelerde gostermislerdi. Oysa pamuk gibiyim
![]()
Çok şekersin ,tıpkı beni tarif etmişsinBurada yazılan isimlerin çoğu yorumlarını okurum kk olmazsa olmazları çoğu ,hepsi bir çiçek bahçesinin narin örneklerinden
bence hepsi olumlu , kendi fikirleri olan kişilikler
Ayy beni de yaaa. Keskem aday gosterileydimkimse beni ısınmayacak kadar sallamamış![]()
Ayy beni de yaaa. Keskem aday gosterileydim![]()
Siz derdinize yanın ben adayımkimse beni ısınmayacak kadar sallamamış![]()
Beni seviyorlar isinmislar dicem de etkisiz elemanin zannimcaoyunu sana mi parkona mi nameaver mi kullansam kararsiz kaldim. Bende limoncuya kullandim
![]()
Haklısın sahippp. Onunde saygiyla egiliyorumKizim isinamamalari normal, bir insanin her dedigi bu kadar mi dogru cikar, bu kadar mi nokta atisi tespit yapilir ben olsam bende kendime isinamam normalhemen gidip en ovungec uyede kendime oy kullanacam
![]()
Eğilirken o salladığın şeyi takaydın keşkeHaklısın sahippp. Onunde saygiyla egiliyorum![]()
Sallanirken daha guzelEğilirken o salladığın şeyi takaydın keşke![]()
Eğilirken o salladığın şeyi takaydın keşke![]()
Su torbası muhtelif yerlerineben sana ısınamıyorum ne önerirsin daktır?![]()