• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket En Isınamadığınız KK Üyesi

En Isınamadığınız KK Üyesi

• Ankete Katılan
    135
  • Anket Kapalı .
İnsan bir konuda asabi olarak yorum yazabilir ama sonra diğer yorumları okumadan bir kanıya varmak ciddiyesizliktir ve balık hafızalı üyelerin seçimidir
Sana isinamayanlar utansin ayol gel yamacima:KK19: gecen senede beni en agresif uyelerde gostermislerdi. Oysa pamuk gibiyim:63:

İnsan bir konuda asabi olarak yorum yazabilir ama sonra diğer yorumları okumadan bir kanıya varmak ciddiyesizliktir ve balık hafızalı üyelerin seçimidir
Sana isinamayanlar utansin ayol gel yamacima:KK19: gecen senede beni en agresif uyelerde gostermislerdi. Oysa pamuk gibiyim:63:

Burada yazılan isimlerin çoğu yorumlarını okurum kk olmazsa olmazları çoğu ,hepsi bir çiçek bahçesinin narin örneklerinden
bence hepsi olumlu , kendi fikirleri olan kişilikler
Çok şekersin ,tıpkı beni tarif etmişsin:KK45:

Beni seviyorlar isinmislar dicem de etkisiz elemanin zannimca:KK70: oyunu sana mi parkona mi nameaver mi kullansam kararsiz kaldim. Bende limoncuya kullandim:KK53:

Kizim isinamamalari normal, bir insanin her dedigi bu kadar mi dogru cikar, bu kadar mi nokta atisi tespit yapilir ben olsam bende kendime isinamam normal :27: hemen gidip en ovungec uyede kendime oy kullanacam :70:

Back
X