• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Isınamadığınız KK Üyesi;

En Isınamadığınız KK Üyesi;

• Ankete Katılan
    187
  • Anket Kapalı .
Neden , bu saydığınız isimlere de ısınamayan kişiler olamaz mı ? Sizi kırmamışlardır ama bir başkasını kırmışlardır. Ya da size çok sıcak geliyorlardır bir başkasına soğuk.
Olabilir ama hepsi siyasette ve genel anlamda ortak paydada buluşabilen kişiler bu sebeple şaşkınım. Yoksa kimse kimseye bayılmak zorunda değil ki zaten saydığım kişiler benim arkadaş listemde dahi ekli değil,dolayısıyla kimseyi korumuyorum,rahatsız olmanızı gerektiren bir durum yok,taraflı bir yorum değil bu sadece genel anlamda yorumlarını düzgün,seviyeli bulduğum üyelerdir,bu kategoride karşılaşınca şaşırdım hepsi bu.

zavallının önüne bir sıcak yemek efendime söyleyeyim bir starbuckstan kahve bilem koymamış düşünebiliyor musunuz:KK53:

bu arada bir laf var gelin kaynana toprağından olurmuş diye bu limoncunun kv desi de anlaşılan

onun gibi yemek yapmaktan taraftar değil

aralarındaki fark ise biri dışarıdan lahmacun,iskender söylerken diğeri sucuk yanlısı:KK53:
Sucuk deyip geçme, Kayinvalide de zengin,her daim sucuk var dolapta:KK53:

zavallının önüne bir sıcak yemek efendime söyleyeyim bir starbuckstan kahve bilem koymamış düşünebiliyor musunuz:KK53:

bu arada bir laf var gelin kaynana toprağından olurmuş diye bu limoncunun kv desi de anlaşılan

onun gibi yemek yapmaktan taraftar değil

aralarındaki fark ise biri dışarıdan lahmacun,iskender söylerken diğeri sucuk yanlısı:KK53:

:D:D Ya ben de her gun lahmacun yemek istiyorum da param yetmiyor. Bu kız nasıl yapıyor bu işi ders alcam valla

Haklısın ama keşke sizlerde oylasaydınız belki farklı olabilirdi diye düşünüyorum.
Bu kategoride şaşırdım ben cidden.
Limoncu ve Beyazgri'yi bekliyordum ama Bilgece'de beklemediklerimdendi. Kendimi dahi beklerdim bu kategoride ama saydığım kişileri beklemezdim o derece.
şimdi kendi adıma şunu söylemek istiyorum. benim için siyasette yazılanlar karşılıklı yazışmalar ,orada kalır ve biter. unuturum. o yüzdende enlerde bu derece bir yüklenme olacağını tahmin etmedim. ben kin gütmem çünkü. orada bırakır unuturum çoğunlukla. o yüzdende enlere bu kadar önem vermedim bazıları gibi. ve tabii sonuç böyle oldu..
benim gibi düşünen çok arkadaşımda öyle yaptı. neyse anlaşılan seneye bizde asılmalıyız demekki. çünkü bunu bariz hırs yapanların olduğunu gördüm bu kategorilerde

Son düzenleme:
Yani siyasetteki tartışmalardan kaynaklanıyordur evet. Çünkü ban kalktığında kimin ne olduğu ortaya çıktı. Hakaret ustune hakaret edildi.
Ancak " karşı tarafın adayları var , biz onemsemediğimiz için uğraşmadık " denirse bu başka anlam taşır.

Uğraşmadık ne ki ayrıca ? Siyasetin etkisi ile aday belirleme etkin olmasaydı o zaman beyazgrinin de bu listede işi olmazdı ya da senelerdir ne kibar üyede adını gördüğüm sen şimdi en ısınamadığınız üyede yer almazdın değil mi ? Demekli karşılıklı bir aday sunma gerçekleşmiş , tek taraf bilenmemiş .

Tüm kategoriler için geçerli değil ama tabii ki siyaset çok şekil vermiş adaylara . Bdv müdayimleri , gebelik vs gibi bölümler aday sunmamış pek zannımca.

Olabilir ama hepsi siyasette ve genel anlamda ortak paydada buluşabilen kişiler bu sebeple şaşkınım. Yoksa kimse kimseye bayılmak zorunda değil ki zaten saydığım kişiler benim arkadaş listemde dahi ekli değil,dolayısıyla kimseyi korumuyorum,rahatsız olmanızı gerektiren bir durum yok,taraflı bir yorum değil bu sadece genel anlamda yorumlarını düzgün,seviyeli bulduğum üyelerdir,bu kategoride karşılaşınca şaşırdım hepsi bu.

Hayır lütfen rahatsız olmadım, böyle düşünülmesini istemiyorum. Bana da aynı yorum yapıldı. Sizin yorumunuz okypete nin yorumu üzerine olunca yazmak istedim.
Listenin tamamı bu yönde olsaydı katılabilirdim size ancak yarı yarıya nerdeyse siyasi ortak payda olarak bakılacaksa.

Aynı kişiler bdv de de yazıyor.. Belki oradan kalma bir sıkıntıdır.. Neden burada da böyle sınırlandırma yapılmaya başlandı anlayamıyorum.

şimdi kendi adıma şunu söylemek istiyorum. benim için siyasette yazılanlar karşılıklı yazışmalar ,orada kalır ve biter. unuturum. o yüzdende enlerde bu derece bir şey olacağını tahmin etmedim. ben kin gütmem çünkü. orada bırakır unuturum çoğunlukla. o yüzdende enlere bu kadar önem vermedim bazıları gibi. ve tabii sonuç böyle oldu..
benim gibi düşünen çok arkadaşımda öyle yaptı. neyse anlaşılan seneye bizde asılmalıyız demekki. çünkü bunu bariz hırs yapanların olduğunu gördüm bu karegorilerde
Hırslanacak birşey yokki. Hepimiz anlaşacaģız ,bal börek olacağız diye birşey yok ama limoncu,bilgece dışında hep siyasette aktif üyeler ,ben buna şaşırdım cidden. Hani bdv en cok okunan,ilgi çeken bölüm ya,oradan daha çok aday çıkar sanmıştım.

Uğraşmadık ne ki ayrıca ? Siyasetin etkisi ile aday belirleme etkin olmasaydı o zaman beyazgrinin de bu listede işi olmazdı ya da senelerdir ne kibar üyede adını gördüğüm sen şimdi en ısınamadığınız üyede yer almazdın değil mi ? Demekli karşılıklı bir aday sunma gerçekleşmiş , tek taraf bilenmemiş .

Tüm kategoriler için geçerli değil ama tabii ki siyaset çok şekil vermiş adaylara . Bdv müdayimleri , gebelik vs gibi bölümler aday sunmamış pek zannımca.

Teşekkür ederim yorumun için. Bende aynı bu şekilde düşünüyorum. Listelerin tamamı bu şekilde oluşmuş gibi konuşulması rahatsızlık verici.. Listeler oldukça karışık.

Sadece olması gereken çoğu kişi yok.. Belirli kişiler çevresinde oluşmuş.. Bu da aday gösteren kişilerin sınırlı olduğunu gösteriyor.

Neden , bu saydığınız isimlere de ısınamayan kişiler olamaz mı ? Sizi kırmamışlardır ama bir başkasını kırmışlardır. Ya da size çok sıcak geliyorlardır bir başkasına soğuk.
iyi de 1Sen ben mesela yukarıda sayılan isimlere ek olarak senin de bu listede olmanı garipsedim. O kadar saçma ki sayılan isimler.
yani 40 yıl düşünsem şu listeye senin adını yazmak gelmez aklıma, ki seninle de karşılıklı çok takışmışlığımz var.
yani şu isimleri gördükçe kendimi sevgi kelebeği gibi hissetmeye başladım, cidden.
Ben bu listeye baktığımda kin görüyorum, üzgünüm ama gördüğüm gerçekten bir tek bu.

ugrasmadik diyenlere inanmak zor geliyor . Heleki de geçmiş yıllarda bir çok kategoride olup bu yıl düşüş yaşayan . Yani secilmeyen arkadaşların baya zoruna gitmis durum . O yuzdende ugrasmadik falan diyorlar.
Bu yarışmanın eğlence amaçlı olduğunu da çok çok iyi biliyorlar amaa...

Hayır lütfen rahatsız olmadım, böyle düşünülmesini istemiyorum. Bana da aynı yorum yapıldı. Sizin yorumunuz okypete nin yorumu üzerine olunca yazmak istedim.
Listenin tamamı bu yönde olsaydı katılabilirdim size ancak yarı yarıya nerdeyse siyasi ortak payda olarak bakılacaksa.

Aynı kişiler bdv de de yazıyor.. Belki oradan kalma bir sıkıntıdır.. Neden burada da böyle sınırlandırma yapılmaya başlandı anlayamıyorum.
Ben Limoncu ve Bilgece dışında sizde dahil olmak üzere siyaset topiğinde aktif üyeler gördüm buna şaşırdım ,sınırlama,genelleme yapmakta değil niyetim,anladığımı söyluyorum sadece. Yoksa isteyen istediğine oy verecek tabiki. Sonucta üyeler oyluyor,kimsenin tekelinde değil.

iyi de 1Sen ben mesela yukarıda sayılan isimlere ek olarak senin de bu listede olmanı garipsedim. O kadar saçma ki sayılan isimler.
yani 40 yıl düşünsem şu listeye senin adını yazmak gelmez aklıma, ki seninle de karşılıklı çok takışmışlığımz var.
yani şu isimleri gördükçe kendimi sevgi kelebeği gibi hissetmeye başladım, cidden.

Ben bu listeye baktığımda kin görüyorum, üzgünüm ama gördüğüm gerçekten bir tek bu.

aynen.

ugrasmadik diyenlere inanmak zor geliyor . Heleki de geçmiş yıllarda bir çok kategoride olup bu yıl düşüş yaşayan . Yani secilmeyen arkadaşların baya zoruna gitmis durum . O yuzdende ugrasmadik falan diyorlar.
Bu yarışmanın eğlence amaçlı olduğunu da çok çok iyi biliyorlar amaa...
uğraşsam cimcime oylama için nick verirdim. katılmadım bile neyine inanmıyorsunki

1Sen 1Sen nerde yazildi bu oylamalara katilmak istemeyenler belirtsin diye? Zira ben katilmak istemezdim hicbir en'e. Eminim benim gibi katilmak istemeyenler de vardi. Boyle bir durum oldugunu sanmiyorum.. Gecen sene de hic gormedim..

Diğer adayları ya tanımıyorum, ya da ısınma problemim olmadığından, nispeten bana daha uzak olan limoncuya verdim oyumu. Kötü biri değildir tabi o ayrı, çok da eğleniriz konularında:KK53:

Bilemem orasını marilyn , sende oy vermişsin mesela bu listede ''nefret'' duygusuyla mı verdin ?

Merak edip bir kaç isme oy verenlere baktım şimdi , pekte siyasette yazan insanlar değil . Yani adaylar siyasete göre belirlenmiş olabilir ama oy veren gözünün üstünde kaşı var diye gıcık olmuşta olabilir .

Back
X