En ilginç hamilelik ögrenme şekilleriniz nedir?

Tubbi12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2025
12
0
1
26
En ilginç hamileliliginizi ögrenme şekliniz nedir? Ben bir yerde okudum kişi hamile oldugunu hamileliginin 6. Ayında ögrenmiş ve 6 ay boyunca adet olmuş sizin varmı böyle hikayeleriniz.

En ilginç hamileliliginizi ögrenme şekliniz nedir? Ben bir yerde okudum kişi hamile oldugunu hamileliginin 6. Ayında ögrenmiş ve 6 ay boyunca adet olmuş sizin varmı böyle hikayeleriniz.
Bi tanıdığım da 5 çocuk annesi 5 sinede hep adet olmuş 9 ay boyunca eski zamanlarda test vermek zor olduğu için karnı büyüyüp bebek hareketlenene kadar anlamıyormus bunlar çok istisna bi durum tabj

Ben farklı bir örnek vereceğim, anaannemler imkanların çok çok kısıtlı olduğu, hastaneye ulaşımın çok zor olduğu bir köyde yaşıyormuş ki eski zamanları düşünürsek her anlamda her şey zordu.. Hamile kaldığını anlıyor tabii ama cinsiyetini bilmek öğrenmek hak getire.. Gel zaman git zaman doğum sancısı tutuyor köydeki doğum yaptıran ebe teyze geliyor, soba yanında o tahmin ettiğiniz doğum sahnesi.. Önce teyzem doğuyor ve o anda öğreniliyor bebeğin kız olduğu vee o da ne, peşinden görünen ikinci bebek kafası, ikizi olan diğer teyzem🤗 anaannem bazen anlatır hafızasının yettiği kadarıyla, biz de heyecanla dinleriz.. 🍀

Back
X