• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuvalet Eğitimi en ideal kacıncı ay

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

en ideal aylar

• 12-15 ay

OY: 2 14,3%
  • 16-19 ay

OY: 3 21,4%
  • 20-24 ay

OY: 5 35,7%
  • 24 ay ve üstü

OY: 4 28,6%

• Ankete Katılan
    14
  • Anket Kapalı .

kadis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2008
5.202
9
158
Adana
sizce tuvalet alışkanlığını kazandırmada en ideal hangi aydır
binem oğlum 14 aylık bu yaz alıştırmak istiyorum
erken olmaz sanırım
kışa kalırsak yandık bir sonraki sene 2 yaşınıda gecer
anne beni 8 aylıkken alıştırmış ya
bana çekerse erkenden öğrenir inşallahkaydirigubbakcemile

Son düzenleme:
Bence en ideali 20-24 aylar arası.Oğlum 17 aylık.Ben bu yaz(2 ay sonra) denerim ama olmuyosa olmuyodur.Artun bugüne kadar hiç altı kuru uyanmadı,ya da iki saat bezine yapmadığı olmadı.Ama çişini ve kakasını yaparken farkında ve kakasını yaparken saklanıp öyle yapıyor.

en ideal ay çocuğunuzu hazır hissettiğiniz aydır bence. strese girmeyin çocuğunuza da baskı yapmayın zorlayınca korkuyolar çünkü. kızım 33 aylıkkaen ve sadece 2 günde hem küçüğünü hem de büyüğünü öğrendi. e daha mı öğrenmesin diyeceksiniz belki ama o kadar kolay oldu ki tuvalet eğitimi zor denilince tuhaf geliyo şimdi.sabır sabır sabır.

benim kız 14aylık yeni sütten kestim,biraz dursun onuda öğreticem zaten bazen götürdüğümde yapıyor bence erkenden öğretmeli. hihoyyyt

benim kızımda 14 aylık tuvaleti gördüğü zaman çiş diyor. lazımlık aldık kullanmadığımız için bezi ile oturduğu zamanda çiş diyor ama napıcağımı bilemiyorum bu yaz alıştırmak en güzeli ama aynı zamanda çalıştığım için zor olucak. bir ay sonra yavaş yavaş başlıcam alışmazsa birdahaki yaza fazla zorlamayada gerek yok diye düşünüyorum.

benim kiz bilio tuvaletin yerini isedigindede cis dio ama nasil alistircam bi kac kez oturttum tuvalete tir tir titrio ama bi damla isedi ondan sonra bidaha oturtmadim ama bu yaz kesin alistircam disari cikardigimda fln baglamicam altini artik herseyi yiyo altini almak iskence gibi gelio bana valla alissin biran evvel oda rahatlasin bende rahatlim.. zaten istemio bezi hep cekeleyip duruo.. bazen kendi cikario bezini ben görmeden bi köseye gecio cikario cibil cibil dolasio ortada sirita sirita..alissin bezsizligede poposu nefes alsin kuzumun :) bu durumda 16-19 aylikken diorum ben alistirmak lazim diye cünkü benim kiz simdi ne görürse ögrenio herseyi kapio en uygun zaman simdi bence.

Back