- 10 Nisan 2017
- 2.424
- 13.597
- 208
- 29
Naaaayn.Ama ben cevaplara gore oy verecektim
Pişirse onu seçecektim öyle sunum yaptı zannettim rafadan yumurta ya hiç dayanamıyorum nigmete değil yumurta kokusuna fobim var canım yanlış anlaşılmasın sakin herkesin emeğine sağlık
Ama hiç dayanamiyorum az pişmiş yumurtaya o derece tavayi delik deşik ediyorum her tarafı pişsin diyeBen onu beğendimBenim kızlardan biride senin gibi Onun yüzünden çok pişmiş yiyoruz yada ayrı yapıyor
Soylemim hayırlı olsun burdaki oyunYok yok haşa bilgim yok ama her daim oyum sana :)
İlla seçmek lazimsa 3 numara :) inşallah senidir
Asla yapmam balım yarışmaya aykırı profesyonellikle değil sadeceÖyle bi şey yaptın sanmayız sen profösyonel yarışmacısın.
Çok yaratıcıO sanki esra gb once pisirip karistirmis. Sonrada 2 tane gorsel icin kirmis. O da tam pismeden cekmis gb olmus
Benim kız öyle deli ediyor biziAma hiç dayanamiyorum az pişmiş yumurtaya o derece tavayi delik deşik ediyorum her tarafı pişsin diye
Simdi kendilerini savunamazlar, ben anlatim dedimÇok yaratıcı
Ben de her şeyi çok pişmiş seviyorum yumurtaya özel değil. Mümkünse yansın.Ama hiç dayanamiyorum az pişmiş yumurtaya o derece tavayi delik deşik ediyorum her tarafı pişsin diye
Bak nasıl da ipucu veriyor. Diskalifiye diskalifiye banane bananeBen de her şeyi çok pişmiş seviyorum yumurtaya özel değil. Mümkünse yansın.
Ay bende herseyi cok pismis severimBen de her şeyi çok pişmiş seviyorum yumurtaya özel değil. Mümkünse yansın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?