• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En hafif ÜTÜ hangisi ?

demmay

💑 ( 👶+👶) = 💙
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2007
1.843
31
116
41
K.K.T.C.
Arkadaşlar ütü alırken ütünün içi boş olduğundan ilk hafif geliyor elimize ama eve gelip içine suyunu koyunca ütü ağırlaşıyor ve eğer ütü çoksa o ağırlık git gide artıyor. ütü sonrası omuz ve kol ağrısı oluyor. Ben en çok tefalin teflon tabanlısında çektim bu sıkıntıyı. Şİmde philips kullanıyorum ama o da pek hafif sayılmaz ? Su eklediğinizde hala hafif kalabilen bir ütü var mı ?

canım aynı derdi ben de yaşıyodum üstelik benim fıtığım da var. ütüm de philips ti ,zaten ağırdı suyu koyunca iyice ağırlaşıyodu ütü yapmak eksta yoruyodu beni Allah tan kendiliğinden bozuldu da hafif ütü için kolları sıvadım ve siemens S5 automatic 2400 W aldım suyuyla bile çok hafif ve çok güzel ütülüyor internetten araştırıp almanı tavsiye ederim daha ucuza geliyo

kızlar aslında ütünün ağırı iyi oluyor.neden derseniz daha iyi açıyor lakin boyun ve bel fırıklarında durum tersine dönüyor tabi.böyle bir durumda kazanlı yoğun buharlı ütülere bakın.sanırım onlar daha hafif çünkü su kazanda.
bende tefalin bi modeli var.memnunuz 2 sene bitecek.sadece sular çook kireçli bu nedenle kireşçleriniyor.hazır su iyi geliyordu bu aralar onu da ihmal ettim

Back
X