G
Gamzei
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Gamzei
-
burnu?estetik bence..
şimdi internetten baktımda estetik yok dediğim kadın ilk estetiğini 11 yaşında kulaklarına yaptırmış benneyaptımki gerisini siz düşünün..
filizim seni eskiden biz evleniyoruz programı vardı orda sinem die bi kız vardı..
ona benzettim..
şimdi internetten baktımda estetik yok dediğim kadın ilk estetiğini 11 yaşında kulaklarına yaptırmış benneyaptımki gerisini siz düşünün..
hadi yaşu işe bak sen sanki burnu falanda estetiksiz doğal qibi duruyor. doğrudur
elbette parası olan rahatsız olan yaptırabilir estetik insan mutlu değilse yaptırmalı en azından kendine olan güveni için bunu hakkaten güven problemi yapan kendini beğenmeyen insanlar oluyor nasıl mutlu olcaksa öyle olmalı diyorum benim burnum da güzel değil kemikli ama ben yaptırmayı düşünmüyorum çünkü kendime yakıştırıyorum belki yanlış düşünüyorum ama öyle ben memnunum rahatsız olduğum zaman yaptırırm.
hakkaten nasıl benzettin sineme bende diyorum kim bu kız biriydi buu kimm diyekaydirigubbakcemile3
evet kesinlikle öyle..ben mesela dert etmezdim etmezdim,birgün karar verdim.insanlar yaptırma gerek yok vs. dediler.yaptırdıktan sonra da iyiki yaptırmışsın diyolar:roflol:
önemli olan ztn senin begenmen.senin içine sinmedikten sonra millet ne dese nafile.sen begendikten sonra da millet begenmese de nafile..
evt cnm öyle belki bende yaptırım birgün belli olmaz ruhhalime bağlıkaydirigubbakcemile3
benziyor baya ya..
evt çok benziyor hakikaten benzetme yeteneğin süperkaydirigubbakcemile3:lepi:
evt çok benziyor hakikaten benzetme yeteneğin süperkaydirigubbakcemile3:lepi:
mersi cnm:kedi::kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?