• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri en güzeli hangisi

perguzell

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2011
184
0
46
İstanbul
kızlar çok karasızımm ,,nikaha daha çok var ,,straplez model sevmiyorum bana çok basit geliyo çarşafı dolamış gibi:) tabi herkesin zevkine saygım sonsuzz:1::1::1:

ya dantel yarım kollu istiyorum ya da dantel askılı kol gelinlik istiyorum bikaç model beğendim ama hangisi daha hoş durur bilemedim,karasızım ,, Eki Görüntüle 505066 $pronovias-costura-collection-gelinlik-modelleri.jpg $pronovias-costura-collection-gelinlik-modelleri-2.jpg $pronovias-costura-collection-gelinlik-modelleri-4.jpg bunlar gibi modeller elinizde varsa çok paylaşırsanız çok sevinirim

Merhaba,

Pronovias gibi çok güzel modelleri olan ve iyi kumaş kullanan bir markadan seçim yapıyorsunuz. Orijinalini mi alacaksınız -ki bu tarz modellerinin fiyatları 6-7 bin tl civarlarında - yoksa diktirecek misiniz?

Diktirecekseniz bütçe olacak ne kadar düşündünüz? Bütçe kısıtınız modeli şekillendirirse ortaya daha iyi bir sonuç çıkar.

zevklerimiz benziyor bende birkaç model gösteriyim fikir olur en azından :)
bu paylaştıklarım bişey değil, daha çook model var elimde ama straplez bir çoğu.. üstüne kol takılabilir ama istemiyosun diye paylaşmadım :) inşallah istediğin olur mutluluklarr:16:

Eklentiler

• $41.jpg
    $41.jpg
    55 KB · Görüntüleme: 195
  • $49.jpg
    $49.jpg
    35,9 KB · Görüntüleme: 192
  • $71.jpg
    $71.jpg
    31,1 KB · Görüntüleme: 130
  • $76.jpg
    $76.jpg
    40,2 KB · Görüntüleme: 132
  • $107.jpg
    $107.jpg
    37,2 KB · Görüntüleme: 125
  • $161.jpg
    $161.jpg
    62,8 KB · Görüntüleme: 116
  • $237.jpg
    $237.jpg
    20 KB · Görüntüleme: 130
  • $245.jpg
    $245.jpg
    32,8 KB · Görüntüleme: 141
  • $293.jpg
    $293.jpg
    31,1 KB · Görüntüleme: 126
  • $328.jpg
    $328.jpg
    39,2 KB · Görüntüleme: 148
Merhaba,

Pronovias gibi çok güzel modelleri olan ve iyi kumaş kullanan bir markadan seçim yapıyorsunuz. Orijinalini mi alacaksınız -ki bu tarz modellerinin fiyatları 6-7 bin tl civarlarında - yoksa diktirecek misiniz?

Diktirecekseniz bütçe olacak ne kadar düşündünüz? Bütçe kısıtınız modeli şekillendirirse ortaya daha iyi bir sonuç çıkar.

evet pronovias ın gelinlikleri tarzı çok hoşuma gidiyo benim de canım,, diktirmeyi düşünüyorum 6 7 bin benim için çok olur ,diktirirsem daha uyguna gelir diye düşünüyorum

Eğer bu ekledikleriniz gibi komple dantel bir model istiyorsanız pronovias gibi bir görüntü için 3000 lirayı gözden çıkarmanız gerekir gene. Daha az para ödeyeceğiniz durumda gelinlikçiler size doğru danteli kullanmaz. Bu gelinliklerde, hepsinde de, "kordoneli fransız kupon" kullanılmış. Sizin de aynı tip dantel kullandırmanız lazım. Yoksa modeller daha basit duracaktır. Bu modeller için iki kupon yani 6 metre dantel gidecek. Bu kadar bir bütçeniz yoksa bunlar gibi komple dantel olmayan, en azından etekte dantel çerçeve olmayan, dolayısıyla da daha az dantel yiyecek modeller seçmelisiniz, mesela Alce, Alcanar tarzında modeller bunlardan daha uyguna diktirilebilir.

Dantel konusunda net bir bilgiye sahip olmak için şu yazıları okuyun:

Gelinlik Danteli Çeşitleri - Mine'nin Yeni Hayatı
Gelinlik Danteli Çeşitleri 2 - Mine'nin Yeni Hayatı

canım yüklediğin resimlerden ilkini çok beğendim straplez model istemiyorsan yarım kol varya şu gamze özçelik giymişti işte öyle bir kol harika olur bence düşünmelisin :nazar:

Back