• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Güzel Vucut Ölçüsü Hangisidir?

• Konu Sahibi Konu Sahibi gozyasi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sizce standartlar eşliğinde hazırlanmış seçeneklerden en güzel bayan vücut ölçüleri h

• 87- 59 - 89

OY: 33 9,7%
  • 89 - 59 - 90

OY: 20 5,9%
  • 90 - 60 - 90

OY: 147 43,2%
  • 89 - 60 - 92

OY: 68 20,0%
  • 87 - 59 - 87

OY: 23 6,8%
  • 87 - 60 - 87

OY: 49 14,4%

• Ankete Katılan
    340
G

gozyasi

Ziyaretçi
Sizce standartlar eşliğinde hazırlanmış seçeneklerden en güzel bayan vücut ölçüleri hangisidir?

tabiki benim vucüt ölçüm en güzel vucüt ölçüsü :Roflol: :Roflol:

ya bu ölçülerin içine boy ölçüsüde eklenmeli bence

bencede boy ölçüsünü koymalıydılar benim boy 1.80 ama 53 kiloyum ölçülerim konusundada hiç bi fikrim yok merakta etmedim :D ama boy ölçüsünüde koymalıydılar katılıyorum sana hayal.

valla en guzel olculer benım olculerım.:Roflol: :sm_cool: :hooray: ınsan vucuduyla barısık yasamalı dımı ama....bu arada 88 65 92 ne kadar ıdeal bılmıyorum.durustce soyledım bak...

bunlar çok ince ya bence de biraz iri olmalıydı ölçüler mesela kalça biraz daha geniş olmalı

Boy 1,65 ölçülerim kilo 50,en güzel ölçüler tabikide benim ölçülerim 90 65 90 :)))) TÜRK kadını minyondur yok bizde 1,70 üzeri.Olanı ya standart dışı yada travesti.(şaka şaka uzunlara lafım yok arkadaşım olan utopia da uzun ve gayet güzel bir bayandır:))

Balik Etli Bayan Bence Daha Seksi Hoş Görünür Boyuda Biraz Uzun Olacak Ben 63 Kilo 172 Boyundayim Mesela

90 zaten çok büyük bir popo ölçüsü değil ki 92-93 idealdir diye düşünüyorum göğüste ise 80 85 çünkü 90lar sarkıyor. bel ise 60-65 arası idealdir kısacası balık etli kadın demek istiyorum sanırım :))

90-60-90 dünya standart ı diye biliyorum ama ben değilim.boyum 1.74 ama kilom çooook.endamlı kadınlardanım bende ama boyum kısa olsaymıs yanmışım arakadaşlar

valla benım olculerım
gogus 92(90 olsun
bel72 (67-68 olsun
basen 100 (95 olsun yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrr dıyetteyımmmm

bencede anketteki ölçüler ideal değil.en güzel vücut ölçüsü
95-65-95 olabilir gerçektende kalçalar biraz daha dolgun olunca daha hoş görünüyo bence.yada kendi ölçülerim böyle olduğu için bana öyle geliyo şakkıdı:Roflol:

demi ama yemeğin salçalısı kadının kalçalısı.ben burdayım demeli.

benim ölçülerim olmadığı kesin :1rolleyes::1rolleyes::Roflol: gencecik yaşımda 57 kiloyum.. hem de boyum 1.60 senağlamasenağlama

bence de kalça daha dolgun olmalı,benim eskiden 90 dı şimdi 95 çok daha iyi duruyo.önemli olan ölçülerin orantılı olması.belin kalın kalçan ince olursa kötü duruyo mesela veya tam tersi olursa.

ya benim herşey iide bi tek kalçalar bozuyor yaa...kaç aydır kilo almaya çalışıyorum daha doğrusu basen yapmaya çalışıyorum(bi bayanın bunu söylemesi çok şaşırtıcı dimi:)) 86-61-84 işte 84'ü 90 yaparsak iidir...:kahve:yerimseniben

Back
X