• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama En güzel sarı tonu hangisi?

dersane

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2010
1.015
2
156
Diğer
Kızlar ben Voila'nın altın sarısını kullanıyorum ve memnunum.Ama bu daha benim ilk sarı tonum.Sizce en güzel sarı tonu hangisi?Özellikle sarı saçlılardan yorum gelirse çok sevinirim.Çünkü farklı sarıları da denemek istiyorum.

Kızlar ben Voila'nın altın sarısını kullanıyorum ve memnunum.Ama bu daha benim ilk sarı tonum.Sizce en güzel sarı tonu hangisi?Özellikle sarı saçlılardan yorum gelirse çok sevinirim.Çünkü farklı sarıları da denemek istiyorum.

ben platın kullanıtyorum tatlım ama son 5 aydrı boyatamadıgımdan sacalrımın durumu vahım

palette-papatya sarısı çok hoşuma gidiyor.

hatta bunla ilgili başlık bile açmışlardı, evde kendi kendine hangi boyadan hangi oranda karıştıracağını öğrenebilirsin.

Aslında papatya sarısını düşünmüyor değilim ama yine de emin değilim.Platin benim tenime gitmeyebilir.Çünkü ben açık buğday tenliyim.

şöyle bildiğiniz canlı bir sarı renk var mı??

Canım küllü renkler canlı değil diye biliyorum.Benim kullandığım altın sarı çok canlı mesela.Herhangi bir markanın altın sarısını deneyebilirsin.Hiç matlaşmıyor simli simli parlıyor:)

Canım küllü renkler canlı değil diye biliyorum.Benim kullandığım altın sarı çok canlı mesela.Herhangi bir markanın altın sarısını deneyebilirsin.Hiç matlaşmıyor simli simli parlıyor:)
ama sanki biraz turuncumsuluk oluyo diye biliyorum

koyu sarıyla karıştırcam canlı olur mu??yada rengi güzel duran bir koyu sarı var mı?

Benim saçlarıma baktın mı canım çok da açık sayılmaz.Ben canlı olmasını beğeniyorum ama daha da açık olmasını istiyorum.Açık papatyayı denicem.

evet gördüm doğal duruyo... ben garnier e boyadım soldu rengi,palette denicem bakalım bi de

Az önce yine gittim Voila altın sarı aldım bir de Palette Papatya.İkisini karıştırıcam.Bakalım nasıl olacak.

Back