ay bazen böyle bi kızın yanından geçerken şampuan kokusu alıyorum blendax mıdır nedir çok hoş kokuyo
markete gidip kokluyodum ama kokusunu alamadım blendax koklamş mıydım hatırlamıyorum
böyle bi konu var mı bilmiyorum fikirlerinizi söyler misiniz
ben pantenenin aqua light serisini kullanıyorum.o kadar guzel kokuyor ki her gun sacımı yıkamak ıstıyorum.dustan sonra aynı serının 2 fazlı sac bakım spreyı var,onu sıkıyorum.o da şampuan ve sac kremıyle aynı kokuda.bu şampuan serısını kullanmaya başladıgımdan beri etrafımdaki herkesten saclarımın cok guzel koktuguna dair iltifatlar alıyorum.hem de 3 gun once banyo yapmıs olsam bıle yenı duş mu aldın sacların harıka kokuyor dıyorlar herkes hangı markayı kullanıyorsun dıye soruyor.kesınlıkle tavsıye ederım.çok guzel kokuyor ve kokusu çok kalıcı..
evet aqua light güzel gerçekten... yalnz ben en son komili şampuan kullanıyorum onun da kokusu çok hoşuma gidiyo zeytinyağı içeriyo zaten ve saçta o kdr kalıcı oluyoki kokusu kirli halinde bile duşa girmeden önce hala kokuyo saçımda =) bi de dove un da kokusu güzel oluyor.
hımmmmmmmmmmmmmmm cevap gelmeyince ben de gittim syoss şampuan aldım deniyim dedim nasıl kepeğe karşı etkiliymiş eğer etkili olmazsa bi dahaki sefere pantene aqualightı aliyim