Gelinlik Modelleri En güzel evlenme teklifi yarışması ( oylama)

Beni en çok etkileyen evlenme teklifi ...

• 2 numaralı evlenme teklifidir

OY: 0 0,0%
  • 8 numaralı evlenme teklifidir

• 13 numaralı evlenme teklifidir

• 15 numaralı evlenme teklifidir

• 16 numaralı evlenme teklifidir

• 18 numaralı evlenme teklifidir

• Ankete Katılan
    223
  • Anket Kapalı .

çok komik savunması olmuş illa kurallarda yazmasımı gerekiyo

Oyum 1.evlenme teklifine çok beğendim çok duygulandım

Öncelikle merhaba. Foruma yeni üye oldum, bu yıl okuldan yeni mezun oldum, şu an ayakta kalabilmek adına yeni ve tatlı bir işe başladım. Kısacası hayatımı tekrar kurmaya çalışıyorum :)

Olur da aranızda ya da çevrenizde bebekleriniz, sünnet çocuklarınız ya da nikahınız için şeker yaptırmak isteyen, araştıran varsa benim sayfamı da ziyaret ederek beni çok mutlu eder :) Belki beğendiğiniz şey benim sayfamdan olur :)

Sizleri sayfama bekliyorum, ve şimdiden teşekkür ediyorum :)

Facebook'ta arama kutucuğuna *********** Şekerleri yazarsanız hemen karşınıza çıkacaktır. Linki burada aktifleştiremedim

sitemizde reklam ve link vermek yasaktır.
bendende teşekkürler.

Bende katıldım yarışmaya hemde bu sitenin yeni üyelerindenim :)
Hak eden kazansın İnşallah herkes güzel şeyler yaşamış...

Güzel bir gelinlik herkesin hayali <3

Oyumu 9 a verdim,fakat 20 ile 1 numara çok harikaydı,bu konu sayesinde bedavaya gitmeyeceğim
İlerde evleneceğim adam,uçaktan kendini sarkıtıp megafonla benimle evlen diye bağırmazsan olmaz
Tabi bu başlangıç olmalıDevamında da hayal gücünü zorla artık

Yöneticiler dışında katılımcıların da bu sayfanın linkini paylaşmaları serbest mi ?

Birkaç yerde rastladım da...

Yöneticiler dışında katılımcıların da bu sayfanın linkini paylaşmaları serbest mi ?

Birkaç yerde rastladım da...

Ben paylaşmıştım, bir sıkıntı olacağını hiç düşünmedim, amaç yarışma duyulsundu.
Eğer paylaşmamam gerekiyorsa kusura bakmayın ..

Yarışmaya katılan herkese çok teşekür ederiz.
1. olan arkadaşımızı tebrik ederiz.
Kendisiyle en kısa zamanda iletişime geçilecektir.

Saygılarımızla...

yarışmaya katılan bütün herkese teşekkürler. kazanan arkadaşın çekini kazen yollayacak. güle güle giysin şimdiden gelinliğini. vede tebrikler.
kazanan yarışmacı,[h=1]gozdekosen
[/h]bu arada hem kazanan ,hemde katılan diğer arkadaşlara mutluluklar dilerim...

Oy veren herkese cook tesekkur ederim . Nisanlima bu konuyu henuz yeni bahsettim . Ve kazandigimi soyledim. Kendisi de belki de annemin sana hediyesidir dedi :) Hepinize tekrar tekrar tesekkur ederim Daha iyilerinin sizin olmasini dilerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…