Gelinlik Modelleri En güzel evlenme teklifi yarışması ( oylama)

Beni en çok etkileyen evlenme teklifi ...

• 2 numaralı evlenme teklifidir

OY: 0 0,0%
  • 8 numaralı evlenme teklifidir

• 13 numaralı evlenme teklifidir

• 15 numaralı evlenme teklifidir

• 16 numaralı evlenme teklifidir

• 18 numaralı evlenme teklifidir

• Ankete Katılan
    223
  • Anket Kapalı .
Ne güzel bir yarışma olmuş bu yahu , ellerine sağlık oky .

Hediyede süpermiş .

Tüm teklifleri okuyamadım , o sebeble oyumu kullanmadım henüz , belki beni kalbimden vuracak olan en sondadır haksızlık olmasın .

Azem öldüm gülmekten bu arada ya , seni secruity kalk çayı koy

Bende teklifimi anlatayım içimden geldi çok , daha önce yazmıştım forumda zaten .

Sıradan bir hafta sonu buluşamamızdı . Öyle soğuk bir kış günü , bir cafede kahvelerimizi içiyoruz . Tanışalı 2 ay olmuş ( cazibeme ancak o kadar dayanabildi sanırım )

Neyse , böyle çantasının içini karıştırırken bir zarf çıkardı , bu hafta sonu düğün var arkadaşın beraber gidelim mi dedi ?

Olur dedim ve doğal olarak davetiye merakı hemen her kadın gibi davetiyeyi elime aldım .

Aaaa dedim bizimle aynı isimleri , tamamen tesadüf sandım cidden . Sonra aşağıya doğru indim . Baba adı falan yazar ya davetiyelerde orada onun ve benim adımın adı

Tek bir davetiye bastırmış bizim için ve ben başımı kaldırıp ona baktığımda da '' benimle evlenir misin '' demişti .

Bu hafta sonu mu gibi de son derece romantizmden uzak bir cevap vermiştim

Heh işte o gün bugündür , 9 seneye giriyoruz birbirimizin hayatında epey bir yer teşkil ediyoruz .

Allah herkese kuracağı yuvada huzur nasip etsin .

Tekliflere kaldığım yerden devam edeceğim , başarılar herkese .

He ya adamdan mesaj gelince bi hevesle açtım normalde mesajlarimiz
"eve ne almam gerek"
"Ekmek yağ şeker bez süt ve s "den ibaret olduğu için sevgililer gününde güzel bi mesaj yazmıştır diye düşündüm
Seni security yi okuyunca didim bu bana küfür mu ediyo acaba
Sonra aklıma geldi seni seviyorum demek istemiş herhalde didim saf saf sevindim buna da şükür diyerek

Sen de benim adamdan geri kalmamishsin aus

20 ye verdim oyumu en içten en sıradışı en duygulu o geldi bana

1 numaralı teklif emre altuğla çağla şikelden esinlenmiş sanki

Canım benmm Allah sana da nasip etsn inşallahhh Oğuzhancığın da sana eder teklifinii bz d emerakla bekliyoruzzz senii

Hepsini okudum 1 , 19 ve 20 arasında kaldım.. Ama en çok 20de etkilendiğim için oyumu 20ye verdim. Allah'ım o nasıl bir mutluluktur öyle kendim yaşadığımı düşündümde.. 1 ve 19 da öyle.. Çok şanslısınız çooook.. Herkese başarılar

hepsı bırbırınden guzel evlenme teklıflerı allaha hep boyle mutlu mesut etsın hepınızı oyumu 1 verdım evlenme teklıfı en buyuk hayalımdı esım aslında romantık suprızlerı sever ama evlenme teklıfı etmedi ama boyle dıyınce dıyor ettım ya dugun akşamı evımızde benımle evlenırmısın dedı buda evlenme teklıfı ettım sonucta dıyor:):)

Son düzenleme:
Bu başlık ve hediye konusunda bu kadar çaba harcayan Okypete'ye içten gönülden teşekkür ediyorum ...

en ufak hile bulursam diskalifiye edeceğim bu bilgiyi de vermek isterim ...

maalesef 23 numaralı teklif diskalifiye edilmiştir !

7 tane üyelik alıp bizi salak yerine koymayın !

7 demiştimde rakam 10 küsürlere geldi ....

kendisine özel mesaj attm arkadaşlarını hesabından üye yapmış ama bu mazeret değil ...

Ne gerek var böyle şeylere, başkalarının hakkına girmek ne kadar doğru?
Hayrını görür mü ki hile yapanlar?
Ne fena hatunlar var yahu

Yeni üyelikler alıp kendine oy vermek sonradan konan bir kural olarak dile getirilmiş. Bunu illa ilk madde de mi yazmalıyız. Diskalifiye edilen üyemiz bunun yeni konduğunu, yarışma başlarken bunu ifade etmediğimizi ve oylamanın taraflı olduğunu iddia etmiş.

El insaf

Sanalda bile hileye hurdaya başvuruluyorsa bu insanların reelini çok merak ediyorum...

her aklı başında ve hak yemekten korkan , yanlışı doğruyu ayırt edebilen insan bu maddeyi okumasına bile gerek bile olmadığını bilir. ha bunu algılayamayacak durumda ve psikolojideyse ,zaten yarışmaya katılmaması en doğrusudur.

Son düzenleme:

bundan sonra rüşvet almak,yolsuzluk yapmak,hırsızlık yapmak yasaktır diye yazmak mı gerekiyor her yere.
abi ya,ben hırsızlık yaptım ama.. kapıda o yazıyı yazmamışsın.. sokak kapısının önünde olsaydı girmezdim valla. suçlu sensin....gibi gibi..
ne farkı var bunun diğeriyle şimdi.

akıl var mantık var.. sen gel 10a yakın üyelik al ve o üyeliklerle kendine oy ver. ve yakalandığında ,taraflısınız olsun...
Vay vay vayyyy.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…