- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- 798
Çok güldüm bunaOlsun kalpler bir olsun yeter ki..
Ne güzel bir yarışma olmuş bu yahu , ellerine sağlık oky .
Hediyede süpermiş .
Tüm teklifleri okuyamadım , o sebeble oyumu kullanmadım henüz , belki beni kalbimden vuracak olan en sondadır haksızlık olmasın .
Azem öldüm gülmekten bu arada ya , seni secruity kalk çayı koy
Bende teklifimi anlatayım içimden geldi çok , daha önce yazmıştım forumda zaten .
Sıradan bir hafta sonu buluşamamızdı . Öyle soğuk bir kış günü , bir cafede kahvelerimizi içiyoruz . Tanışalı 2 ay olmuş( cazibeme ancak o kadar dayanabildi sanırım )
Neyse , böyle çantasının içini karıştırırken bir zarf çıkardı , bu hafta sonu düğün var arkadaşın beraber gidelim mi dedi ?
Olur dedim ve doğal olarak davetiye merakı hemen her kadın gibi davetiyeyi elime aldım .
Aaaa dedim bizimle aynı isimleri , tamamen tesadüf sandım cidden . Sonra aşağıya doğru indim . Baba adı falan yazar ya davetiyelerde orada onun ve benim adımın adı
Tek bir davetiye bastırmış bizim için ve ben başımı kaldırıp ona baktığımda da '' benimle evlenir misin '' demişti .
Bu hafta sonu mu gibi de son derece romantizmden uzak bir cevap vermiştim
Heh işte o gün bugündür , 9 seneye giriyoruz birbirimizin hayatında epey bir yer teşkil ediyoruz .
Allah herkese kuracağı yuvada huzur nasip etsin .
Tekliflere kaldığım yerden devam edeceğim , başarılar herkese .
millet evlenme teklifini anlatsın bizde ayy ayy bak bak diyerek okuyalım bunları
ulan oğuzhan alacağın olsun beni bu şekil buralarda isyan ettiriyorsun yok yani sözünüde hiç etmiyorsun
hepinizzzzzzzzzzzzzzz çok çk mutlu olsun eminimm hepinizide çok yakışır rabbim mutluluğunuzu daim etsin canlar
her aklı başında ve hak yemekten korkan , yanlışı doğruyu ayırt edebilen insan bu maddeyi okumasına bile gerek bile olmadığını bilir. ha bunu algılayamayacak durumda ve psikolojideyse ,zaten yarışmaya katılmaması en doğrusudur.Yeni üyelikler alıp kendine oy vermek sonradan konan bir kural olarak dile getirilmiş. Bunu illa ilk madde de mi yazmalıyız. Diskalifiye edilen üyemiz bunun yeni konduğunu, yarışma başlarken bunu ifade etmediğimizi ve oylamanın taraflı olduğunu iddia etmiş.
El insaf
Yeni üyelikler alıp kendine oy vermek sonradan konan bir kural olarak dile getirilmiş. Bunu illa ilk madde de mi yazmalıyız. Diskalifiye edilen üyemiz bunun yeni konduğunu, yarışma başlarken bunu ifade etmediğimizi ve oylamanın taraflı olduğunu iddia etmiş.
El insaf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?