1 numaraya oyumu verdim
çünkü * okudum ve çok duygusaldı
* diğer 23 tanesini okuyamazdım çok uzunlar gözüm ve kafam dayanamazdı 1. okudum ve ona oy verdim
belki diğerleri de çok duygusaldır ama nacizane fikrim diğerlerine azıcık haksızlık olmuş gibi(
tühh. sen eşine ceza olarak bir gün özel bir teklif yapmasını iste. fahri evlenme teklifiBenim de oyun 20 numaraya
Bu arada oky ye hem teşekkürlerimi hem de tesuflerimi iletmek istiyorum
Bu yarışma sayesinde ucuza gittiğimi anladım bu adam bana evlenme teklifi falan etmedi direk aldı beni
tühh. sen eşine ceza olarak bir gün özel bir teklif yapmasını iste. fahri evlenme teklifi. romantizmle dolu.
Benim herufun en romantik lafı "çay koy"bu adamdan ne gibi romantik bir teklif beklene bilir ki
Bak aklıma geldi bana sevgililer gününde mesaj atmıştı bi kere "Seni seviyorum " yerine telin azizligine uğrayıp "seni security" yazmıştı
Adam kırk yılın basi bana romantik bi şey yazmış ona da tel izin vermemişanlicagin bizim romantik anlar yaşamamiza evren bile karşı
1 ve 20 arasında kaldım ama oyum 20 ye . Diğerleri çok sıradan geldi bana . Mumlar yemekler şarap içinden çıkan yüzükler vs ...
Kusura bakma tabi ki istedigine oy verirsin ve konu kapanir ancak diger tekliflere ay cok siradan gibi bir elestiri de bulunman hic de hos olmamis.. benm teklifim 11. Teklif ve senin bu yorumun tabi ki umrumda degil ancak belki uzulen olacak neden boyle bir sey yazma geregi duydun ki. Kazanan arkadasim gelinligi cok guzel gunlerde kullansin ama bence her teklif kendine gore o kadar guzel ve ozel ki ozellikle de kendine yasattigi duygular kimseyle kiyaslanamaz.
Herkese basarilar.
Oylama kapalı yapılıyor, hangi teklifin size ait olduğunu burada yazmanızın doğru olduğunu zannetmiyorum.
arkadaşlar lütfen kimliğinizi açıklamayın. biz bilhassa nickleri yazmadıkki, haklar yenmesin diye.
oy isteyeni kendi vicdanıyla başbaşa bırakıyorum.İyi de illa ki diyen olmuştur yukarda bi mesajda da gördüm en guzel teklif su falan diye ben de soyledm arkadaslarima yani dogal olarak ki zaten biliyorlardi hangi teklif benm olduğunu onceden anlattigim icn..herhangi bir kuralihlalim varsa diskalifiye edebilirsinz sacma geldi bana.
ben 11 e verdim neden 12 de gozukuyorumm yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
millet evlenme teklifini anlatsın bizde ayy ayy bak bak diyerek okuyalım bunları
ulan oğuzhan alacağın olsun beni bu şekil buralarda isyan ettiriyorsun yok yani sözünüde hiç etmiyorsun
hepinizzzzzzzzzzzzzzz çok çk mutlu olsun eminimm hepinizide çok yakışır rabbim mutluluğunuzu daim etsin canlar
anammm anammmm amcamınkızına baksen :-( kız eder eder merak etmeetmessede evlenmezsındersın evlenme teklifi gelmedıkı ne evlenmesı falan :-1:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?