Gelinlik Modelleri En güzel evlenme teklifi yarışması ( oylama)

Beni en çok etkileyen evlenme teklifi ...

• 2 numaralı evlenme teklifidir

OY: 0 0,0%
  • 8 numaralı evlenme teklifidir

• 13 numaralı evlenme teklifidir

• 15 numaralı evlenme teklifidir

• 16 numaralı evlenme teklifidir

• 18 numaralı evlenme teklifidir

• Ankete Katılan
    223
  • Anket Kapalı .

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.718
698
Yarışmayı başlatıyorum arkadaşlar..
Oylama açık olacak ve nickler bilinmeyecek.
Yarışmayı kazanan arkadaşımız JUSTİN ALEXANDER' DAN 3500 liralık hediye çeki kazanacak..
hepinize başarılar diliyorum.
ve tabii sevdiğinizle mutluluklarda..

oylama 31 Aralıkta sona erecektir.

Son düzenleme:
1 .Merhaba . 22 yasindayim nisanlim asker. Sekiz senelik birlikteligimiz var ve evlilik teklifini gecen yaz aldim. Bizde oyle suprizler mumlar yemekler surekli olan seyler allaha sukur :) bi gece kalkarim kapimda mumlarla seni seviyorm yazar. Bi gun ciceklerle gelir askm sagolsn . evlilik teklifimse cok huzinluydu. Nisanlim annesini gogus kanserinden kaybetti. Bi arefe gunuydu ve sevglmle nisanlimla mezaeliga gidecektik . Maltepede otryrm . O kadikoy tarafndan ben maltepe yonunden bostancidaki mezarlikta bulusacaktk sabah. Giyindim ciktim eevden mesajlasyrz. Mezarliga geldigimde mesaj attim geldim diye. O da ben annemn yanndaym dedi. Iceri girdim kayinvalidemn kabrine dogru yurudum . Ama nisanlim yoktu . Kabrin uzerinde bir kagit gordum. Hala aklima geldikce aglarim.. annesinim agzindan beni istemis ogluna sahip cikmami ona iyi bir es olmami soylemis. Oglunu resmen bu dunyada bana emanet ettigini anlatan bir mektup bir bucuk sayfayi aglayak okudum. Soz veriyorm dedim soz veriyorm anne ogluna cok iyi bakicam . Arkami dondugumde nisanlim gozlerindeki yaslari silerken annem gelini olmani istiyo bende annemin ilk gelini olmani ( buarada bitane kaynim var ) seni seviyorm melegim benimle yaslanirmisin dedi .. yuzugu de yanindaymis ama ben aglamakla sevinmek arasi biyerde kabul ettim teklifini . Sonra gokyuzune bakip aldim anne gelinini dedi size film gibi gelebilirama ben yasadim ve hayatmda aldgm en guzel en anlamli mektubu hala saklarim... Askerimi bekliyorm agustosta donecek insallah. Paylasmak istedim sagolun allah butin sevenleri birlestirsin. GOZDE & BATURAY 22.09.2005 -~

2 .6 yıldır süren bir ilişkim var lise yıllarında başlayıp bugünlere kadar geldik :) Emre(erkek arkadaşım) askerden gelmiş işe gireli 3-4 ay falan olmuştu bir gün beni arayıp işe girdiğimden beri yemeğe çıkalım diye düşünüyordum bu hafta cuma günü (1 şubat 2013) yakın arkadaşlarımızı alalım yemek ısmarlayayım sish-et restorana gidelim güzel bir yemek yeriz beraber dedi. Emre'nin arabası yok arkadaşlarımız önce emreyi sonra beni iş çıkışı alıp rest. gidecektik iş çıkışı geldiler herkes çok şık giyinmiş bir şekilde :) tam restoranın önüne geldik iniyorduk ki arkadaşımız mustafa'nın telefonu çaldı ve evden aradılar bizim gitmemiz gerek evde bir şey olmuş galiba kusura bakmayın dedi. ve gittiler :) biz restorana girdik garson emreye masamızı gösterdi rezerve olan havuzun üstündeki masanın yanına geldiğimizde kalbim duracaktı masanın üstü mumlar ve gül yapraklarıyla süslenmişti emre sandalyemi çekti ve bugün bize özel olsun istedim dedi güldü :) ben şoktayım o an halimi düşündükçe kendime gülüyorum şaşkın şaşkın :) garson geldi yemeklerimizi söyledik emre konuşurken gözlerini hiç benden ayırmıyordu o kadar güzel konuşuyordu kiiii :) o öyle güzel bana bakarken ve konuşurken kalbim yerinden fırlayacak gibi atıyordu sonra garson elinde servislerle yanımıza gelirken en sevdiğim şarkılardan biri Joe Dassin - Et Si Tu N'existais Pas çalmaya başladı benim önüme tabağı koydu işte tam o an tabağın içinde duran tek taş pırıl pırıl parlıyordu :) emre kalktı yanıma geldi önce sarıldı ağlasam mı? gülsem mi? gözlerimden yaşlar durmaksızın akıp gitmek isterken dudaklarımdaki inadına gülümseme eksik olmadı yüzüğü alıp parmağıma taktı benimle evlenir misin dedi ah o an tekrar aşık oldum ona o an ki heyecandan evet bile demedim olur dedim ve sarıldım ona :) garsonlardan biri resimlerimizi çekiyordu :):) sonra yemeklerimizi beklerken eve gittiğini sandığım arkadaşlarımız yanında başka arkadaşlarımızla yanımızda belirdiler yemekten sonra da eğlenmeye kat3 e gittik :) eve gittiğimde herkes beni bekliyormuş meğer herkesin haberi varmış benden hariç yüzüğü ablamla birlikte seçip almışlar öyle büyülü bir gündü ki ömrümün sonuna kadar asla unutamam ve o hayatım da olduğu için kendimi çok şanslı hissediyorum.. :)

.3 .Merhabalar. Öncelikle Dilerim Bu güzel Peri Masalındaki Prenses ben olurum ve O güzel gelinlik benim olur...
Özel Bir Gün olmalı mesela tanıştığımız ilk gün en anlamlısıdır. Öncelikle benim yakınlarım ile iletişime geçmeli ve organize olmalı herkesle. İlk tanıştığımız günden itibaren çekilmiş olan fotoğraflarımızı bastırmalı. ve en ince ayrıntısına kadar düşünmeli ona söylediğim sözleri, daha önceden yaşamış olduğumuz Günlerdeki anlarımızı. giydiğim kazağın rengini...O gün bu hazırlıkları yaptığında beni de biraz ihmal edip aramasın ki bende üzüleyim o zaman o süprizi gördüğümde daha çok şaşırabilirim. Evime gelsin erkenden ve kırmızı kurdeleyi odamda bir uçtan bir uca gersin , ilk günden itibaren çekilmiş olan fotğraflarımızı minik mandallarla kırmızı kurdeleye iliştirsin yanlarına minik not kağıtlarına kalp olması tercihimdir:) o günün anlamını ve önemini belirten yazılar ve ya şiirler yazmalı. bu şekilde kurdelenin sonuna kadar devam etsin ve en sonunda o kurdeleyi uzatsın ve ucuna tek taş yüzüğü bağlasın. tabiki o da da kalpli kırmızı balonlar olmalı. Eve girdiğimde her şeyden habersiz odama girip şaşırmış bir vaziyette resimlere bakıp yazıları okurken o da arkamdan gelip kulağıma fısıldamalı beni ne çok sevdiğimi ve yüzüğe ulaştığımda diz çökmeli ve Benimle Evlenir misin demeli İşte ben buna çok mutlu olurum Şuan nişanlıyım benim sevgilim henüz bana maddiyattan ötürü bi şey yapamadı. gerçi maddiyat çok gerekli değil bana göre bu tarz süprizlere. ama erkekler bizim gibi düşünmüyor malesef... İşte bu benim hayalim...

4.Benim aldığım teklif

Oldum olası süprizli bir teklif istemişimdir. Şık bi yerde akşam yemeği eşliğinde evlenme teklifi alsam bana ne ya der ağlardım herhalde :) Allah gönlüme göre vermiş. benim aldığım evlenme teklifi çok romantik ve süprizliydi gerçekten.

O gün sıradan başlayan bir gündü. Erkek arkadaşım bizdeydi. Öyle kalktık kahvaltı fln ettik öğle ortasında lazerepilasyon randevum vardı. Dedim sen hiç boşuna gelme benim zaten işim çok uzun değil evde kal istersen. O da aman napıcam gelip gelmiyim en iyisi dedi. Neyse ben çıktım gittim evden. Bu arada bana sürekli mesaj atıo nerdesin ne zaman geliosun kaç dakikaya burdasın fln :) ben de kafamda kuruyorum sürekli "ya diyorum günlüğümü fln mı okuo napıo bu evde" :)yani aklıma binbir türlü abuk subuk senaryo gelio ama evlenme teklifi gibi bişey imkansız. yaklaşık bi 2 saat sonra eve geldim. Evin içinde loş ışıklar. Sesleniyorum bizimkisi ortalıkta yok. Girdim içeri duvarda post it e yazılmış onlarca sevgi dolu notlar şarkı sözleri her yerde ihihi :) şaşkınlık ve mutluluk içerisinde notları takip ederek odama ulaştım.

Odaya girince aman tanrım :) odanın içi olduğu gibi balonlarla doldurulmuş hepsinde isimlerimiz fln yazıo. Yerde bir kadeh etrafında mumlar yanıo. Kadehi bitirip bardağın altına bakmamı söyleyen bir not vardı. Ve evet o kadehin dibinden bir tektaş çıktı kadehin altında da benimle evlenir misin yazıordu :) tam da ben baktıktan sonra sevgilim yanıma geldi ve kararımı sordu . Ben de tabi ki "evet" dedim ve boynuna atladım :) o zamana kadar evliliği aklının ucundan geçirmeyen ben bu teklif karşısında gözlerim doldu ve bi anda sanki bütün geleceğim gözümün önüne geldi. Çok güzel ve çok özel bi andı. Darısı tüm isteyenlerin başına :) şimdi nişanlıyız işte bakalım..

5.30 ağustos 2014'te evleniyorum. Gelinliklere bittim :) Nişanlım geçen sene 25 Aralık'ta evlenme teklifi etti. Ben onunla yarışmaya katılmak istiyorum. Nişanlım Tunceli'de şark görevini yapıyor. 25 Ocak'ta beni istemeye geleceklerdi, ama daha ortada evlenme teklifi yoktu. Ben bir kaç kere evlenme teklifi almadan istemeye gelmelerinin beni üzeceğini. Fakat aralık ayı gelmişti, zaten bir ay sonra isteme için izin alıp Ankara'ya gelecekti, artık izin alması ve tabi ki benim evlenme teklifi almam imkansız hale gelmişti. Ben bunları düşünürken o aradı. Görev için Mersin'e gideceklerini söyledi. Benim içimdeki umut kırıntıları da böylece kuşlara yem oldu...
Bu arada söz kesilecek olmasının verdiği stresten de sürekli kavga ediyorduk telefonda. Bir gün yine işten eve gelirken otobüsten indim. Eve doğru yürüyorum, bir yandan da telefonda onunla kavga ediyorum. Çok sinirlendim, kapat ya arama bir süre dedim. Kapattım telefonu. Apartmana girmemle beraber çığlık atmam bir oldu. Beni deli gibi sinirlendiren adam karşımda, elinde yüzük kutusu ve avatarımda görünen kek çiçeği ile bana bakıyordu. Üzerinde 'Benimle Evlenir Misin?' yazıyordu. O kadar duygulanmıştım ki, biraz önce nerdeyse sesini duymak istemediğim adama sarılıp ağlıyordum şimdi. İmkansızlıklardan gelen bir evlenme teklifiydi. Sizi bilmem ama benim için dünyanın en güzel evlenme teklifiydi :)

6.Erkek arkadaşımla 5 yılı geçer zamandır birlikteyiz...Bir gün taksimde buluşma kararı aldık sıradan giyindim kot kazak kıştı çünkü her şey sıradan bi gün tabi benim açımdan ...Yürürken kuyumcularda falan ay ne güzel yüzükler falan diye konuşuyoruz o da seninde olabilir bi gün falan diyo bende hee sözlenirken takarsın bu gidişle demiştim..Sonra hiç unutmuyorum Timuçin Esen-Meltem Cumbul filmi vardı sinemalarda Labirent ona gitmeye karar verdik...İlk yarı bitti ben dışarı çıktım geldim...Erkek arkadaşım herkesin içinde ayağa kalkıp benimle evlenirmisin dedi ve yüzük kutusunu çıkardı o an hayretler içindeydim halime mi yanayım yoksa bi anda şok olmak mı hemen sarıldım tabi herkes bize bakıyo şaşkın şaşkın alkışladılar bence böyle olması çok güzel oldu planlanmış şık bi yemek değil belki ama unutulmıcak bi andı benim için ...​

7. merhabalar öncelikle yarışma hiç önemli degil:) bu güzel anımı sizinle paylaşmak istedim. ocakta tanıştık nişanlımla.''ağustos ayında rutin bi iş günüydü. beni aradı seni almaya geliyorum yemek yiyelim dedi. Bu normal birşeydi. İçimden bi ses neler olacağını tahmin ediyodu.Arabaya bindiğimde hiç heycanı kalmadı diyodum kesin evlenme teklif edicek. Bi bakıma mutsuzdum. Çünki hiç böyle hayal etmemiştim. romantik olacaktı sürpiz olacaktı. Antep teki şık restorantlardan birine gittik. Genelde özel günleri burda kutluyoruz. Kesin evlenme teklif edicek biliyorum.Hem çok mutluyum hem çok mutsuzum. Siparişlerimizi verdik.Şarap içelim dedim o da tamam dedi. Ben ısrarla kırmızı şarap içelim diyorum o ise hayır beyaz içelim. neyse tamam beyaz olsun dedim. Benim arkam dönük garsonlar arkadan geliyor hiç bişey göremiyorum. lavaboya gidiyorum dedi kaltı. iki dakika sonra geldi oturdu.iki dakika sonra bi demet kırmızı gül geldi masamıza:) bu da rutin bişeydi :) teşekkür ettim çiçegi masaya bıraktım. yemekler geldi. şarap geldi. evlenme teklifi yok ortalarda daha :))) içine baksana dedi. hemen çiçekleri kaptım yüzük arıyorum :)) güldü ee dedim bunda bişey yok o na degil kadehe baksana dedi beyaz şarabın dibinde bi tektaş bana gülümsüyor:) ay dedim yüzügü nasıl alıcam niye bunun içine koydun dedim ama mutluluktan sarhoş olmusum ben:) benimle evlenirmisin dedi elimi tuttu ve tabii bnde evet dedim:)) aradan geçen bi kaç dakika sonra şampanya patladı.'' hayatımın en mutlu günlerinden biriydi. sevgilerle :)

8. ben nişanlıyım evlenme teklifi aldım. onu anlatıcam

o zaman ikimizde çalışıyoduk onun izin günü yoktu hep çalışıyodu. bi gün erken çıktı buluşalım gezelim dedik. buluştuk yemeğe gidelim dedi iyi tamam dedim. manzaralı güzel bi yere gittik. deniz her yer görünüyo. sonra bana döndü bugün senin günün ne istersen onu yapalım ne istersen ye dedi. şaşırdım dedim ne alaka niye bugün benim günüm. hiiçç öyle bugün senin günün olsun dedi. tamam dedim. yemekler geldi arkasından 3 tane mum masaya geldi. şaşırdım dedim mumlar ne alaka. benim aklıma hala teklif ediceği gelmiyo tabi. yemeğimizi yedik çay sigara içtik. buarada bana tuhaf tuhaf sorular soruyo daha önceden sormadığı için bana tuhaf geldi tabi. beni gerçekten seviyo musun? evlenmek istediğine pişman olmadın gibi sorular soruyo. bende aynen böyle evet seviyorum, yok pişman değilim de ne alaka şimdi bunlar hadi gidelim sıkıldım ben bi yerde çok fazla duramıyorum biliyosun başka bi yere gidelim dedim. yok biraz daha oturalım sonra gideriz dedi iyi tamam oturalım dedim. ben ellerimi yıkamaya gidiyorum dedi gitti geldi 5 dakika geçmeden orhan ölmezin damla damla şarkısı çalmaya başladı bu yine şarkının sözlerine göre sorular soruyo ben hala anlamıyorum ama böyle şaşkın şaşkın bakıp cevaplar veriyorum sadece. sonra ayağa kalktı elimden tuttu benide kaldırdı. diz üstü çöktü benimle evlenir misin dedi? yüzük kutusunu çıkardı bana uzattı. ben şok cevap veremedim çok şaşırmıştım çünkü sonra ee hadi cevap ver artık dedi evet evlenirim dedim sarıldım herkes bize bakıp alışladı filan çok mutlu olmuştum

9.

Benim sözlüm, ilkokul arkadaşım. Yıllar sonra beni facebooktan bulup iftara davet etti ve ben de gittim. Böylece yavaş yavaş ilişkimiz başlamış oldu. Daha 3 ay geçmeden ailesi geldi tanışıldı. İsteme tarihi ha şu tarihte ha bu tarihte derken 23 Kasım akşamı geleceklerini haber verdiler.

Ben bunu 19 Kasım akşamı öğrendim. evlilik teklifi hayallerim suya düşmüştü artık bekledim Çarşamba okul çıkışıma gelir belki. yook nerde. ya belki perşembe yook. hayır bir de şıkır şıkır dolanıyorum. güzel giyiniyorum. topuklu ayakkabılar kırmızı rujlar yapılı saçlar. hani olur da ani bir teklif gelirse diye yok yine yok .... sonra perşembe akşamı aramızda evlilik teklifinin konusu geçti sevgilimle. sevgilim '' Ben kız istemeden sonra yapıcam bir sürpriz olsun istiyorum. vıdı vıdı vıdı. yani kız istemeden sonra evlilik teklifi mi olur ? yok. adam nuh diyor peygamber demiyor. sen beklersin, bilirsin sürpriz olmaz , aynı tadı vermez de şöyle de böyle.

Umudumu kestim. Cuma sabahı okulum olmadığı için geç kalktım evde annemin ömrünü yedim. Ne pislik bir insanmış. bir evlilik teklifini çok gördü. daha 3 çocuk doğurduktan sonra teklif etsin daha heyecanlı olur. ben vazgeçtim gelmesin. daha neler neleer .

Ertesi akşam isteme olacak diye 22 si cuma akşamı Ankara Balgattaki büyük teyzem ve eniştemi bize getirecektim. o yüzden akşam 7 gibi çıkıp alacaktım. Annem erken git biraz dedi. ben tabi mırın kırın, hala evlilik teklifi alamayışımı kabullenmemiş bir şekilde herşeye hayır diyorum.

Neyse, aynı zamanda sevgilim mesaj çekti (sabahtan akşama kdr soğuktuk birbirimize zaten, canının sıkkın olduğunu söylüyordu ) Teyzenleri almaya giderken bi 5 dakika da olsa göreyim seni, konuşalım biraz moralim çok bozuk bizimkiler çok sıkıyor beni dedi Üzüldüm ben de tamam dedim. 6'da çıkıcakken evden annem arabayla gitme Yasin alsın seni hazır buluşacaksın onla alın gelin teyzenleri dedi. tamam dedim. Yasin aldı beni ama suratı 5 Karış, konuşmuyorda. yemek yemekister misin dedi. Tamam dedim, işte İstanbul yoluna çıktık Acity alışveriş merkezine gidicez. Yaklaşmişken alışveriş merkezine, Yasinin yakın bir arkadaşı aradı. 'incekte Ayşe hanım ödemeyi yapacakmış alabilir misin ? dedi. bizimki de kabul etti. Ama çıldırdım. * B en varım hani benimle konuşacaktın. ben varken niye kabul ediyosun. İşlerin bıktırdı beni. yeter artık. ben gidiyorum şöyle de böyle. Bari gidelim alalım parayı sonra yemek yiyelim, yetişemezsek bir de teyzemler beklemesin dedim! sözde kendimce trip atıyorum. meğer beyefendinin ekmeğine yağ sürmüşüm haberim yok. Yol boyu çok az konuştuk, sinirim bozuldu diye, onunki zaten bozuktu

İncek'te Yonca diye bi mekanın önüne parkettik. karanlık içerisi loş ışıklarla aydınlatma yapılıyo gibi duruyodu dışardan. içerde 2-3 tane siyah gömlekli adam vardı. ahşap bi yapı. Ay ben bir kıllandım bu Ayşe hanım nasıl biri diye ? arabadan inmiyorum. nuh diyorum peygamber demiyorum. yok inmem bu ayşe hanım nasıl bir kadın ? Şöyle böyle bi kadın mı yoksa ? Ona ne işi yaptınız. Allah seni kahretmesin Yasin! Beni nasıl buraya getirirsin diye. ben ne bileyim. dışardan bakınca sanki böle siyah gömlekli adamlar, loş ışık falan işkillendim

İçeri gel de emin ol öyleyse kendi gözünle gör ayşe hanımı dedi yasin. Ben de kabul ettim. girdik içeri. Sağ taraf tamamen karanlıktı Sola dönüp tekrar sol yaptık ve içerde bir masaya oturduk. Yanımızda şömineler falan var cayır cayır yanıyolar, çat çut sesler çıkıyo. Adamın biri gelip Yasin Bey Ayşe Hanım ödeme için sizi bekliyo , dedi. bizimkisi de kalktı gitti. Ay kaldım orda sap gibi. ortam karanlık zaten. ateş zor aydınlatıyo. tahta mekan çat çut sesler geliyo. korkudan altıma yapıcam, adam da yok. Bir ara dedim yandın kızım sen, senin hayatın buraya kadardı. şimdi testere filmi tekrar çekilmeye başlicak , bari dua falan oku, bunlar seni gizlice kesicek herhalde. İçimden dualar okurken birden müzik sesi geldi bangır bangır.

[video=youtube;q6BgiuxaaBc]http://www.youtube.com/watch?v=q6BgiuxaaBc[/video]

Zafer Güler'den Sezenler Olmuş. (bu bizim şarkımız... )
Aha dedim noluyo Allahım! Yoksa aboouuw. (gerçekten bunları dedim )
o siyah gömlekli korkunç abilerden biri gelip başımdan güller serpti. sonra başka bir abi gül tabağında bir not getirdi. kırmızı zarfın içinde 'Gülleri takip eder misin hayatım ? '' yazıyodu. Aldım zarfı adam bu sırada tabaktaki gülleri önüme yol yapmaya başladı kapıdan çıktım sağa döndüm. ilerleyince bi baktımki ne göreyim? o sağdaki simsiyah yer meğer süslenmiş. gül yaptakları, kalpler, kelebekler, balonlar, bembeyaz kocaman bir masa, masanın etrafına küçük mumlarla kalp çizilmiş bizimki de masanın başında dikiliyor.

Ağlaya ağlaya gittim yanına. sarıldım. şarkı bitene kadar...
sonra sevdiğimiz fransızca şarkı çalmaya başladı. ( meğer müzik listesini de ayarlatmış tamamen fransızca çaldı, çünkü ben fransızca öğretmenliği okuyorum )
Sevgilim de bana diz çöküp ; '' EVLİLİK İNSANI ÖLDÜRÜR DERLER. BENİMLE ÖLÜR MÜSÜN ? :123:dedi.

Ben de ağlayarak kaldırdım. evet dedim. arka arkaya 3 kez. sonra yüzüğümü taktı. yaklaşık 3 şarkılık daha sarılarak dansettik.

Sonra beni masaya oturttu. çok romantik bir yemek yedik.
Kahveleriniz nasıl olsun diye geldi siyah gömlekli abiler. ikimiz de şekerli istedik.
Kahve fincanları geldi ama böyle normal kahve fincanının üstüne bi kahve tabağı daha konmuş. fincanın altındaki tabağa peçete serilip üstteki tabakta birleştirilip ucu kıvrılmış bir şekilde geldi. ucundan çakmakla yaktı siyah gömlekli abi puuf yandı üstteki tabağı alırken, eşinizden cüzdanınızda saklamanız için bir not var kahve fincanınızın altında dedi, bi kaldırdım, yanan peçetenin kahve fincanının altında kalan bölmesinde ömrümün sahibine... 22.11.2013 yazıyor. hemen öptüm onu :)

(buna benzer bişe iste bunun kahvenin üstünde de tabak olan haliydi sonra o tabağı kaldırdılar işte )

kahvelerimizi de içtik, kalkarken montumu getirdileer, sevgilim giydirdi. sonra ellerinde kocamaan bir gül buketiyle geldi siyah gömlekli adamlar. eşinizden diye :) onu da aldım, sarıldım öptüm. çıkarken elime balonlar tutuşturdular kalpli kalpli dışarı çıkınca dilek tutup o balonları havaya bıraktık Sonra da sevgilim beni 'kadınım' diyerek öptü. Gece de evlere dağılınca sonlandı. İçimden binbir komplo teorisi kurmuşken böyle bir evlilik teklifi almak beni mutlu ettiği kadar da şaşırttı :) istemeden birgün öncesinde ters köşe yaptı sözlüm :) ertesi günde isteme oldu ve sözlendik.

Bu organizasyonun arkasında sevgilimin ve annemin anlaşmaları varmış meğer, sonradan öğrendim. Annem biliyomuş ve bana hiçbişe söylememiş bir de dışarı çıkmamı o sağlamış. teyzemler de haberdarmış o akşam beni beklemiyorlarmış zaten .

Resim nasıl eklenir bilmiyorum. ama o geceye dair o siyah gömlekli abilerin çektiği resimler de mevcut :)

Bu haziran başında düğün yapmayı planlıyoruz. bende bu yarışmada bir şansımı deneyeyim dedim :)
Bu arada mekandan ayrılırken ayşe hanımı gördüm. gerçekten bi ayşe hanım varmış, meğer mekan sahibiymiş. ve gayette oturaklı bi kadına benziyodu

10. Herkese merhabalar, ben sevdiğim ile çocukluk arkadaşıyım,beraber büyüdük.1 aydır nişanlıyız.. İnşallah 2014 eylül-ekim gibi evleneceğim..İnşallah en güzel fikri sunan arkadaşımızın olur gelinlik.. Gelelim benim hikayeme..Ben evlilik teklifimi geçen yaz haziran ayında aldım. Nişanlımın ailesi ile köylerine,Nevşehir'e gitmiştik. Ben sıradan bir köy gezmesi olacak sanmıştım ama gittiğimizin 2.günü sabah erkenden kalktık ve güneşin doğuşunu balondan izlemekti niyetimiz,tabi ben öyle sanıyordum..Gittikten sonra balona sadece ikimiz bindik,ilk başta anlayamadım,diğer balonlar dolu iken biz neden 2 kişiyiz diye..Harika bir manzara ve bir o kadar sabahın serinliği..Güneş doğmaya başladıktan sonra sevdiceğim bana dönüp harika şeyler söyledi ve ardından en güzel şey.. Yüzüğü çıkarıp ''Hayatımı bu doğan güneş gibi hep aydınlatır mısın?'' dedi..Zaten ayaklarımız yerden kesik ve bununla beraber daha da kesildi..Evet deyip sevdiceğimin boynuna atladım tabi:)Hala da ayaklarım onun sevgisi ile yerden kesik..
Allah herkese sevdiği ile evlenmeyi nasip etsin inşallah...

11.Selamlar ben de yarışmaya katılmak için evlilik teklifimi anlatıyorum :)

Nişanlım Antalya'da ve biz nişanlanmadan önce aileler tanıştıktan sonra, kaynımın sünneti için İstanbul'dan Antalya'ya gittik. Nişanlım bizi karşıladı, çok zaman yoktu annemle beni kuaföre bırakacaktı bana önceden dedi ki hiç başbaşa kalamayacağız annenden izin al seni kuaföre geç götüreyim. Bu arada kendisi de annesini ayarlamış tabi. Biz annemi kuaföre bırakıp dolaşmaya gittik. Daha önce beni boş evlerine götürmüştü burası inşallah bizim evlenince oturacağımız ev diye. Biz dolaşırken türlü bahanelerle beni yine oraya getirdi, ben yoldan geldiğimden lavobaya gitmem gerekiyordu, gittim de :) Çıktığımda arkamdan gelip gözlerimi kapattı ve beni boş salona götürdü. Kapısı kapalıydı. Bana "bize yeni bir kapı aç." dedi, heyecandan kalbim duracaktı. Kapıyı açtım ve karşımda salonun ortasında bir sepet, salonda her yer mumlar ve gül yaprakları, sepetin içinde şarap 2 kadeh ve kalpli çikolatalar, 1 buket de çiçek.. öyle güzel bir manzaraydı kiii...başlığımda da anlatmıştım teklifimi foto da görebilirsinz bu arada :) buaraya ekleyemedim... Daha sonra ben heyecandan ne diyeceğimi bilemedim, sarıldımmm kucağına aldı beni havalara uçurdu.. aşkııımm diyebildim sadece, sonra ben odaya doğru bakarken belimden sarıldı ve kulağıma "benimle evlenir misin?" diye fısıldadı, yüzüğü de cebinden çıkarmıştı, sonra yüzüğümü taktı. Benm içn bu teklifin en güzel kısmı hiç beklemediğim bi zamanda ve gelecekteki evimizde olmasıydı. :) Hadi bakalım hayırlısııı benm teklifim de bu kadarrr..:) teşekkürlerr..

12.
beraber bir 2 günlüğüne güzel bir yere gezmeye gitmiştik.dısarda makyaj yapmama izin vermez bende lagaboya makyaj yapmaya gittim makyajımı yaptım sonra cıktım karsısına ,ama aklımda hiç evlilik teklifi edecegi yok.oda 2 arada derede yüzügü oraya koymus yani planlı bir sey olmadı.dediki bana bi bardak su getirirmisin tamam dedim bide buz koy dedi,kısın gününe buz niye konsun suya bendede saflık buz koymak için buz kabını bir actım yüzüksok oldum elimde su.eline aldı yüzüğü ve askım benimle yaslanırmısın dedibende eveeeeeeeeeeeeeeeeeeet dedim

benim evlilik teklifim böyle olduAllah herkese nasip etsin amin

13.[h=2]evlenme teklifimm :)[/h]
doğum günümün olduğu sabah sevgilim aradı telefonu açtım.bugün özel bir şeyler yapalım mesela deniz
kenarında bir yemek yiyelim dedi tamam olur dedim ağzım kulaklarımda :) tabi ben en şık elbisemi giydim ardından kuaföre
gittim saçlarımı güzelce fönletip toplattım.beni almaya geleceğini düşünüyordum ama arkadaşını yollamış bi de kağıt yazmış
aşkım hiç bir restorantta yer bulamadım plaja gel diye.tabi o esnada sinirlendim elbise üzerimde saçlarım yapılı ayağımda
topuklu ayakkabı falan :)plaja indim karşılaştık,gözlerini kapat dedi,ya noluyo,neden fln dedim ama kapattım sonunda :)biraz
yürüdük topuklu ayakkabıyla bata çıka sonra açtım gözlerimi bi örtü sermiş kırmızılı pembeli ekoseli :) üzerine kurutul
muş gül yaprakları serpilmiş.iki kadeh şarap,tabaklarda küçük sandviçler,salata :) muazzam bir sofra hazırlamış.tam sarıla
caktım bi anda iki arkadaşı geldi ve denize bir şeyler koydular biranda alevler yanmaya başladı.sevgilim benimle evlenir
misin? yazıyordu.denize yazmış ya denize :) öyle mutlu oldum ki anlatamam gözlerim doldu sarıldık.evet dedim evlenirim seninle.
sonra diz çöktü bir elimi avuçlarının içine aldı o esnada iki kemancı geldi bilmediğim yabancı bir melodi çalıyordu.
bir sürü arkadaşımız belirdi etrafımızda hepsinin elinde meşaleler bi sağa bir sola dans ediyorlardı :) kutudan yüzüğü
çıkardı,parmağıma taktı ve ardından şu şiiri okudu akrostij yapmış :)
C emresi olur musun yarınlarımın
E llerimi tutar mısın her daim
Y aradandan istediğim tek şey için
D ua ettim her gece ömrün ömrüme nasip olsun diye
A şkım benimle evlenir misin?

tabiki de kabul ettim sarıldım beni kucakladı döndürdü.hayatımın en romantik,en garip duygularını barındıran gecesiydi:) aşkkk...harika bir duygu herkese nasip etsin Rabbim.tabi romantizmi de

14. hepimizin bildiği gibi bayanların en büyük takınıtsı alışveriştir , bunu bilen damat adayımız sevdiceğini alır alışveriş merkezine götürür , damat adayının önceden ayarladgı herhangi bir mağazaya girdiklerinde görevliler tarafndan kontefı patlatlp tebrikler magazamızın 10.000 müşterisisiniz denilerek , çift görüşülmek üzere müdüriyete alınır ve hediyeyi şık bir kutu içinde damat adayına verir kutu içindeki tek taşı sevdiceğine uzatır ve ''seninle en az senin kadar mucizaevi bir hayat yaşamak istiyorum benimle evlenir misin diyerek teklif yapılır '' ve genç kızımız muutluluklar içinde evet diyerek sevdiceğine sarılır tabi magaza gorevlileri tarafndan balon ve konfetiler ayarlanacaktır bu sırada ( damat önceden gidip herşeyi magaza gorevlileriyle ayarlar )

UMARIM BEĞENİLİR 2014 TE düğünüm olacak kısmetse Bismillah diyerek basıyorum butona :)

15 .Merhaba, benim en güzel evlilik teklifi için bi senaryom var. Hep hayalini kurduğum evlilik teklifi oydu ama maalesef ki herşey insanın istediği gibi olmuyor
Ben 2014 Ağustos ayında evleneceğim ve bu yüzden bu gelinliği kazanmayı çok isterim çünkü zaten düğün öncesi bir sürü harcama oluyor en azından gelinliğim hediye olmuş olur sizin tarafınızdan:)
Şimdiiiii asıl konumuza gelelim.Benim hep hayalini kurduğum evlilik teklifi şöyleydi;

Ben ve sevgilim bir adada ( bu bizim büyükada yada heybeliada da olabilir) başbaşa romantik ve güzel dakikalar geçiriyoruz, hava çok güzel ve güneşli. Gökyüzünü seyrediyoruz. Daha sonra bir yat buraya doğru geliyor, tabi o anda dikkatimizi çekmiyor. Daha sonra arkasından bir yat daha geliyor. Birbirlerine çok yaklaşıyorlar ve yavaşça birbirinden ayrılırken bir pankart açılıyor aralarında. Kocaman harflerle;
"Seni Seviyorum, Benimle Evlenir misin" yazıyor. Tabi ben o anda hiç ama hiç beklemiyorum bunu ve bana dönerek tekrarlıyor. Ben de haykırırcasına " Eveeeeeet" diyorum. Birbirimize sıkıca sarılıyoruz ve yatlar kıyıya yaklşıyor. İçinden çok sevdiğimiz yakın arkadaşlarımız ve müzisyenler çıkıyor. İlk dansımızı orada alkışlar eşliğinde yapıyoruz ve hiç ayrılmamak üzere evlenme kararımızı veriyoruz..
Offf yaa, böyle bi senaryoyu hep hayal etmişimdir tekrar gözümde canlandı ama hiç belli olmaz belki de bu ödülü kazanırsam gelinliğimle bu hayalimi gerçekleştirmiş olurum..

16.
Küçük bir kız olmaktan çıkıp genç kızlığa adım atdığımızdan itibaren hepimizin hayalini kurduğu, flimlerde seyretdiğimiz , bir gün bizde böyle bir mutluluk yaşarmıyız diye merakla beklediğimiz o özel gün gelmesi gerektiği gibi ansızın habersiz gelivermişti.

Ne müthiş bir akşam yemeği ne havai fişekler ne adıma açılmış pankartlar tamamen orjinal halka açık ve sadece ikimiz, işte bu bizim hikayemiz!

Kaç defa ayrıldık bilmiyordum tek bildiğim oturduğumuz bankta sevdiğim adamı beni terk etdiği için gözyaşları içinde dinlemekti, ve karşımda duran koca koca dikilmiş binalara bakmak. Hayır hayır sandığınızın aksine ayrılık konuşması yapmıyordu , o geri gelmek affedilmek için bütün pişmanlığıyla karşımda oturuyordu bense onu deli gibi sevdigimi affedecegimi biliyordum ve bir daha ayrılmamak üzere barışacagımı :)

Üzerinden bir yıl geçti biz birbirimize sımsıkı tutunduk, artık okuluda biterken gelecegin bizi bekledigine dair inancımız gitdikçe yükseliyordu. Ve yavaş yavaş ailelerin devreye girmesi uzaklıktan ötürü internetden kameralı tanışmalar nişan için tarih belirlemeler başlamışken içimde birşeyler dalgalanmaya başladı birşeyler eksik gibiydi sanki ve ben onu bulmakta hiç gecikmedim; evlenme teklifi almamıştım ! Belki o unutmuştu belki ben önemsemiyor gibi görünmüştüm belki belki belki ..Belkilerim çoğaldıkça her gün bunu düşünmeye başlamıştım ara sırada da dillendirmeye tabi . Fakat alabildigim tek yanıt nişandan sonra evlenemeye yakın teklifi alacagımdı .. Ne !! Nişandan sonra mı ?!! Hayal kırıklığına uğramadım değil tabi ama yinede sevdiğim adamla evleneceğim için pek önemsemedim diyelim çünkü o zamana kadar unutacagını düşünmüştüm.

Ama o işler öyle olmuyormuş ,erkekler sandığımızın aksine ince ayrıntıları gözden kaçırmıyorlarmış. O hafta boyunca mesajlarıma cevap vermeyen sevgilime kızıp söylenip duruyordum , dersten çıktığı halde meşguldü yoğundu işleri vardı (!).. Hayırdır inşallah deyip beklemeye başlarken kötü senaryolarımı da aklımdan gecirdigimi itiraf etmeliyim yinede bir şey söylemedim tabii sadece kızgınlığımı dile getirmiş bulundum :) O hafta sonu biz buluştuk ve nereye gitdigimizin sürpriz olduğunu öğrendim . Söz konusu benim sevgilim olunca sürprizleri kestiremezdiniz çok orijinal bir gençtir kendisi neticede. Her neyse biz konuşa konuşa geldik ve oturduk bir banka , biraz daha sohbet muhabbet derken bana buraya dair birşeyler hatırlayıp hatırlamadığımı sordu sevgilim. Yoo dedim ''ne oldu ki ?'' Etrafa daha dikkatli bakmamı söylediginde gözümün önünde gördüklerim geçen yıl ki günümüzün yaşadığımız bir anısıydı sanki.
-''Evet'', dedim 'hatırladım' .
-'' Tamam o halde buranın bizim için önemi de biliyorsundur, gecen seneki konuşmalarımız o gün sana verdiğim söz elini sımsıkı tutuşum, seni çok seviyorum Gözdem ,sana söylemek istedigim bir şey daha var'' Öylece kalmış bekliyorken elini cebine atdı kırmızı kutuyu gördügümde nasıl tarif edilir bilmiyorum kalp atışlarımın hızından bir haber gözlerim dolmuştu bile beynimde tek bir mesaj 'O An' !
O. insanlar yanımızdan geçerken önümde diz çökerken bense cevabı haykırdım diyebilirim :)
-' Benimle Evlenir misin? '
-' Eveeeeeeeeet eveeeeeeeeeeet eveeeeeeeeeeeeet '

İşte oradan sonrasını hatırlamıyorum kızlar gözyaşları içinde sarıldığım hariç tabi :)​

Son düzenleme:
18.Bu anlatacağım benim erkek arkadaşımın en yakın arkadaşımın yardımı ile hayata geçirmeye çalıştığı ancak son anda çıkan bir engel nedeniyle gerçekleştiremediği gerçek bir evlilik teklifi hikayesidir.

Normalde işimden dolayı İstanbul'da yaşıyorum ancak ramazan'da bir haftasonu Kayseri'ye yani ailemin yaşadığı şehre gelmiştim, gelmişken de arkadaşlarım ile dışarda bir iftar organizasyonu yapacaktık. Plana göre en yakın arkadaşım aynı zamanda komşum olan M. ile ben, bir de yine yakın arkadaşımız ve yakın komşumuz olan P., üçümüz M.'nin arabası ile gideceğiz iftarın olacağı mekana. Diğer arkadaşlar da kendi imkanları ile gelecekler. T.'nın planına göre M. direksiyonda, ben onun yanına oturuyorum, P. de arkaya oturuyor. Ben emniyet kemerini takmak istediğimde M. bana "Emniyet kemeri bozuldu, takınca sıkışıyo, bi daha açılmıyo. Babam bi ara sanayiye götürecek ama yoğun. Sen takma emniyet kemerini" diyecek, ben de peki diyeceğim tabi. Sonra yolda bizi T.'nın önceden ayarladığı trafik polisleri çevirecek, emniyet kemeri takmadığımız için ceza yazacaklar. Memur ceza kağıdını uzattığında üzerinde T.'nın el yazısını göreceğim. "Şu an benim el yazımı gördüğünde kalbin nasıl çarpıyorsa benim de kalbim seni gördüğüm ilk günden beridir öyle çarpıyor, hayatımın kadını" yazan kağıdı indirdiğimde karşıdan elinde çiçekle bana doğru gelen T.'yı göreceğim ve tüm bu anı arkadan P. kameraya çekiyor olacak(mış), her şey ayarlanmış son anda trafik polisleri "amirimiz bu yaptığımızı duyarsa başımıza iş alırız" demişler, plan uygulanamamış. Sonra sevgilim bana biz başbaşa iken evlenme teklif etti, odada aynamın önüne yaktığı mumlar arasına aldığı tektaşın kutusunu koymuş, güzel bir ambiyans oluşturmuş. Ama gerçekleşemeyen bu hikayeyi ben heryerde sanki gerçekten olmuş gibi gururla anlatıyorum, çünkü bence aşkımın tüm bunları düşünmüş olması yeter :)

Son düzenleme:
19.Evlenme Teklifim <3
Nişanlımın adı Mustafa ve 14.09.2014 de düğünümüz olacak 11.07.2006 yılından beri birlikteyiz.

Bir gün annemler akşam yemeğine bekliyorlar diyor bende ısrarlarına dayanamayıp kabul ediyorum ve onlara gidiyoruz bir bakıyorum evde kimse yok ışıklar kapalı..

Anlıyorum o dakika bir sürpriz olduğunu salonda otantik bir ışık var kapıdan yansıyor görebiliyorum ve merak edip salona doğru gidiyorum karşılaştığım şey ise tarif edemeyeceğim kadar mükemmel....her yer ışıklandırılmış kokulu mumlar.. kokusu geliyor burnuma masanın üzerinde bir şey var mustafa elindeki kumandaya basıyor ve gördüğüm şey bir ev kocaman maket bir ev evin ışıklarını yakıyor kumandayla yani bildiğiniz oyuncak bir ev ama bu ev benim hayallerimdeki ev....

ben küçükken barbie bebek delisiydim ama annemler çok istememe rağmen barbie bebek evi alamamışlardı ben bunu mustafaya bir keresinde bir oyuncakçıda gezerken söylemiştim.

Gelelim o eve :)

Evin önünde biz :) Mustafayla ben gerçekten biz ama bizim oyuncağımızı yaptırmış yani benim bebek oyuncak maketim aynı barbie bebek gibi yani ama ben resmen ben :) boyum kilom saçlarım yüzüm herşeyimle benim yani ve üzerimde gelinlik ....
Mustafa benim bembeyaz bir gelinlik istediğimi ve çiçeğimle ayakkabımın toz pembe olacağını biliyordu ve gelinliğim bembeyaz ayakkabılarımla çiçeğim toz pembeydi... yanımda Mustafa ,ben onun koluna girmişim o ise damatlık giymiş :) saçlar aynı saçlar, hem gülüyorum hem şaşkınım hem yanaklarımdan yaşlar süzülüyor bu kadarla bitmiyor ....

Oturma odamızda kırmızı köşemimiz olacaktı ve oturma odasında kırmızı köşem var maket ev ve içini benim istediğim gibi tasarlatmış ..

Evin önünde iki tane bebek arabası duruyor araba değil bebek arabası:) biri pembe biri mavi içinde bir kız ve erkek bebek var ama üstlerinde kırmızı kurdele var yani hediye paketi gibi ilerleyen zamanda hediye olarak gelecekler yani :) banyo beyaz ve mor, mutfak mor, misafir odası oldukça şık..

Yatak odası mobilyalarımı beyaz istiyordum beyaz bir yatak odamız var perdeleri bordo tül <3

Balkonumda çiçekler besleyeceğim demiştim ve balkonumda çiçek saksıları var.. sanki rüyada gibiydim öyle bir şekilde ağlıyorum ki ve arkadan bana diyor ki balkonumuzda beraber oturacağız masamızda ben sana nescafe yapacağım sen çiçekleri sulayacaksın önce sonra oturup geç saatlere kadar sohbet edip kahkaha atacağız<3
hem ağlıyorum hem ona gülüyorum resmen burnum akmaya başladı....
kapının önünde Mustafayla birlikteyiz içeriye girmek için adeta bir şey bekliyor gibi yani..
Ben köpekleri çok severim Mustafa da çok sever ve bahçede köpek kulubesi ve içinde bir köpek var:)

Mustafa herşeyi anlattıktan sonra ben gözyaşlarımı silerken ellerimi tutuyor gözyaşlarımı o siliyor ve diyor ki bana
- Böyle sıcacık ve aşk dolu evimizde bir ömür yaşamak için BENİMLE EVLENİR MİSİN AŞKIM?
gözlerinin içine bakıyorum şaşkınlıkla ve büyük bir hayranlıkla
-Ben onca şeyi unuttuğunu sanırken meğersem her ayrıntısını beynine kazımış mükemmel adama hayır diyebilirmiyim Evet sonsuza kadar Evet diyorum ve sarılıyorum boynuna
Siz hayır diyebilirmiydiniz?

Son düzenleme:
20.
4 yıllık bir ilişki, çoğu zaman ayrı geçen günler, telefonla sabahlanan geceler, özlemin dayanılmaz olması, kelimelere aktarılamaması, yaşayan bilir olabildikçe uzun mesafeler ve bir o kadar yakın, sıcacık kalpler &#8230; O zamanlarda birbirimizin haricinde en büyük yardımcımız kitaplardı, durmadan okurduk ve beraberken zamanımızıkitapçılarda geçirirdik, kimi zaman bizim için Ankara&#8217;nın en güzel yeri olan en büyük kitap evi, kimi zaman sayfalarında eski sahiplerine ait olan anıların bulunduğu eski kitaplar, sahaflar . Her zaman kitapları seven benim için o dönemde daha özel bir anlamı olmuştu bu dostların.
Sevdiğim ise her zaman ince ayrıntılara dikkat eden, benim şu dünyadaki en büyük şansım.
Yine bir gün o sahafa gittik, ben girdiğim andan beri her kitaba uzanarak dur ona da bakalım, bu nasılmış diye uzanırken, o geçen gün bir yerlerde duydum bir kişisel gelişim kitabı ona bakalım gel dedi .. Ben o bölümdeki kitaplara bakınırken birden bir kitap çarptı gözüme .. Üstünde benim ve sevdiğimin resmi olan. Bir anlık şaşkınlıkla uzandım, ne oluyor diye düşünürken arkasını çevirdim kitabın ..
İşte o sözcükler ..

Bir yuvamız olsun istiyorum bizimle dolu.Evimiz derken bile yüreğimizi titretecek, herşeyi uzaklaştırırken bizi yakınlaştıracak duvarları,bizim kokumuzla dolan odaları olsun.İçinde sen ben değil BİZ olsun.
Hep beni sana getirecek yollar,bize açılacak kapılar,kokunla dolu odalar,seni bende uyutacak odalar olsun istiyorum.Herşeyden çok da seninle anlam bulan sıcacık bir yuvamız olsun istiyorum.
Gözlerindeki bana bakış, gülümsemendeki iyimserlik,huylarındaki tatlılık,bedenindeki sıcaklık yeter bana prensesim.
Bana öylece gel, kendince ..
BENİMLE EVLENİR MİSİN ?

Ben gözlerimi ona çevirdiğimde elinde en sevdiğim çiçek olan papatyalar vardı.
Arkadan bizim şarkımız çalıyordu. Because you loved me ( Okuyan arkadaşlardan bu şarkıyı sözlerine dikkat ederek dinlemelerini rica ediyorum. Ne zaman dinlesem içim titrer.)
Elindeki papatyaları bana uzattıktan sonra, diz çökerek benimle evlenir misin dedi ve yüzüğü parmağıma taktı, ben heyecandan titrer bir sesle evet diyerek sarıldım ve tebriklerimizi aldıktan sonra o sahaftan el ele çıktık ve bir daha da ellerimiz hiç ayrılmadı ..
Kitabı ise ilk an geçtikten sonra okuyabildim.
İçindeki her şeyi anlatmış, çocukluğundan başlamış, beni bulana kadar eksik kalanlardan ve bizi kendi gözünden, yer yer bana yazdığı şiirleri koymuş, ya da bizim fotoğraflarımızı, çok emek vermiş, tıpkı ilişkimize verdiğimiz emekler gibi ..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…