doğum günümün olduğu sabah sevgilim aradı telefonu açtım.bugün özel bir şeyler yapalım mesela deniz
kenarında bir
yemek yiyelim dedi tamam olur dedim ağzım kulaklarımda :) tabi ben en şık elbisemi giydim ardından kuaföre
gittim saçlarımı güzelce fönletip toplattım.beni almaya geleceğini düşünüyordum ama arkadaşını yollamış bi de kağıt yazmış
aşkım hiç bir restorantta yer bulamadım plaja gel diye.tabi o esnada sinirlendim elbise üzerimde saçlarım yapılı ayağımda
topuklu ayakkabı falan :)plaja indim karşılaştık,gözlerini kapat dedi,ya noluyo,neden fln dedim ama kapattım sonunda :)biraz
yürüdük topuklu ayakkabıyla bata çıka
sonra açtım gözlerimi bi örtü sermiş kırmızılı pembeli ekoseli :) üzerine kurutul
muş gül yaprakları serpilmiş.iki kadeh şarap,tabaklarda küçük sandviçler,salata :) muazzam bir sofra hazırlamış.tam sarıla
caktım bi anda iki arkadaşı geldi ve denize bir şeyler koydular biranda alevler yanmaya başladı.sevgilim benimle evlenir
misin? yazıyordu.denize yazmış ya denize :) öyle mutlu oldum ki anlatamam gözlerim doldu sarıldık.evet dedim evlenirim seninle.
sonra diz çöktü bir elimi avuçlarının içine aldı o esnada iki kemancı geldi bilmediğim yabancı bir melodi çalıyordu.
bir sürü arkadaşımız belirdi etrafımızda hepsinin elinde meşaleler bi sağa bir sola dans ediyorlardı :) kutudan yüzüğü
çıkardı,parmağıma taktı ve ardından şu şiiri okudu akrostij yapmış :)
C emresi olur musun yarınlarımın
E llerimi tutar mısın her daim
Y aradandan istediğim tek şey için
D ua ettim her gece ömrün ömrüme nasip olsun diye
A şkım benimle evlenir misin?
tabiki de kabul ettim sarıldım beni kucakladı döndürdü.hayatımın en romantik,en garip duygularını barındıran gecesiydi:) aşkkk...harika bir duygu herkese nasip etsin Rabbim.tabi romantizmi de