- Konu Sahibi PembeBeyaz
asi :asigim: çok seviyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaprak dökümü tabikide
süper bir kadroşakkıdı
avrupa yakasıda bu kadar mı kalitesizleşir
artık saçma sapan konular ve espri niyetine bağırmalar
ilk bölümünden bu yana izliyordum ama artık
hiç eğlenceli değil:1closedeyes:
tam tersini düşünüorm :1rolleyes:
gittikçe daha da eğlenceli olmaya başladı..
şahika ayrı bi renk getirdi diziye ..keşke bitmese :asigim:
bir romanı dizi yapmak ne kdr yaratıcılık gerektirebilir ki,önemli olan yeni bişeyler yapmak bnce..
sitcom. tam benlik :icecream:
bız aılece asırlardırbızım evın hallerını ızlıyoruz daha vakıt derımkı bn elveda rumelı hatırla sevgılı ayrıca trt1 de mıssparrow(kızm) un ızledıgı bır dızı var saraydakı mucevher super bır kore dızısı ben alında sevmıyorum japonları bırırınden ayrımıyom amam o ızlıyoo tabı zorunlu olarak bızdeama bu ankette favorımız yaprak dokumu..........
ay çok teşek kürler bunun için demek beni cezalandırdınız.ben sadece yorum yaptım.başka yapanlarda olmuş bakıyorumda çifte vatandaşlık uyguluyorsunuz.saygı duyarım bununiçinde sizlere kolay gelsin.benim resmimi ve yazılarımıda silerseniz çok memnun olurum.saygıylakalın.günaydın arizona;sadece yaprak dökümü diycem favorimçünki budizi.ama bütün satan yönetmeninden tutunda jönlerden ve akristlarin hakkınıda vermek lazım.çünki onların emeğini oylayamayız sadece sygıyla eğiliriz.saygılar.a.s.