En güzel burberry parfüm sizce hangisi?

ben galiba butun burberry parfumlerine asıgım :)) hepsi ayrı guzel...simdi klasiğini kullanıyorum muhteşem bişey kokladıkça koklayasım geliyo :)) ama yine de touch ın yeri kalbimde hep ayrı olmustur hepsinin ustundedir :) weekend ise olaganustu bi parfum...london da brit de cok cok hos kokular ama sports pek kalıcı değil

klasik burberry kokusu güzel olsa da anne ve anneannelere daha çok yakıştırıyorum .Çünkü çok uzuuun zamandır klasik bir koku .İngilterede 55 yaş üstü kadınlar kullanıyor klasik versiyonu.Weekend de güzeldir ama london ve briti seviyorum en çok.

Son düzenleme:
burberry touch tek geçerim harika bir koku yalnız bunu dp de kokladım alakasız geldi orjınaliyle çok farklı hiç sevmedim

classic, brit, weekend, beat ve touch kokularını biliyorum. içlerinde en beğendiğim touch. çok asil bir koku.

en beğenmediğim ise weekend. çok bayağı bir koku.

şimdi beat kullanıyorum hafif kremsi güzel bi koku.
ama ben çok body yi beğeniyorum.
weekend de güzel ve kalıcı bi koku

Burberrynin bütün kokuları güzell ama benim tercihim 1 buçuk yıldır değiştirmeden kullandığım burberry body benimle özdeşleşti bu koku herşeyim burberry body kokuyo şalımı nereye bıraksam koku oraya siniyo

the beat en güzeli bence.. bileğine sık kokla dur bıkmazsın ve çok kalıcı ilk başta hiç sevmeme rağmen sonra aşık oldum..
london ikinci şişesinde sıktı beni.. yolda yürürken çevirip soranlar oluyordu ama
weekend herkes çok beğeniyormuş ama benim tenimde çay gibi koktu yine de hoş
classic hep almak istedim çok beğeniyorum ama fırsatım olmadı hiç
burberry touch daha çok orta yas bayanlar icin gibi, biraz damla sakızı kokuyor gibi geldi bana değisik bi koku

Son düzenleme:
the beat kullandığım parfümler arasında ama o bitince body sini alıcam çok çok güzel.
sport olanı da çok güzel.

Son düzenleme:
ben touch kullanıyorum sevdiğim adam bayılıyor

burberry'nin women'ı haricinde bütün kokuları oldukça sıradan geliyor bana ya da kişiliksiz. brit'e vanilyasından dolayı o kadar laf etmeyebilirim.

burberry nefis bir parfüm yapmış, adını women koymuş daha da onun yanına yakışacak kadar güzel bir parfüm yapamamış malesef bu arada women'a aşığım

Kızlar burbery'e weekend ve clasic'ten dolayı biraz mesafeliyim. Ama merak ettiğim çiçeksi+meyveli böyle tatlımcak bir koku var mı bu yazdıklarınız arasında?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…