En güzel burberry parfüm sizce hangisi?

vedrtom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2010
94
0
86
Almanya
evet kızlar şimdi en sevdiğiniz ve kullandığınız burberry parfüm çeşidi hangisi veya hangileri ? bayanssulusmile

burberry den brit çok hoş limon,armut,hafif de vanilya var içinde ama brit red değil,sadece brit karıştırma tamam?
burberry weekend de iyi ama artık herkeste var
island kiss escada'nın yalnız.bu kokular kalıcı ve biraz ağır haberin olsun

herkeste olanları alma bence,burberry çoğu kişide var,escadanın da bir çok parfümü var ama işte o söylediğimi bilen kimse yok,sen bi kokla beğenmeyebilirsin zevk meselesi biraz.ama ben olsam denenmemiş parfümler bakardım.island kiss gibi....

britle weekend mi kalıcı canım ? sen alacak olsan hangisini alırdın ? bide bahsettiğim konu bu değil kaydirigubbakcemile2 kadın parfüme tıkla görürsün

2 konum var zaten 2 side 1. sayfa da bitanem kaydirigubbakcemile2 ha bu arada yine de sağol

weekend kullanıyordum liseye giderken tabi bu bahsettiğim 8 yıl önce idi. çok beğenerek kullanıyordum.ama evlendikten sonra bıraktım clasic te güzel ama ben weekend i tercih ederdim.

weekend kullanıyordum liseye giderken tabi bu bahsettiğim 8 yıl önce idi. çok beğenerek kullanıyordum.ama evlendikten sonra bıraktım clasic te güzel ama ben weekend i tercih ederdim.

hımm dikkatimi çekmeyi başardın canım bayanssulusmile
nasıl bir koku tarif eder miisn ? hafif ama kalıcı mı?

Weekend ağır ama kalıcı

Üstelik çok seksi olduğumu düşündürtüyor bana

Nedense söyleniyor da :))

Weekend çok güzel bi koku hem de kalıcı.biraz agır olabilir ama çevremden baya övgü almıştım
Daha bu sabah sibirya kurdu sevme sevdam yüzünden köpek boynuma atladı ısırıodu az kalsın.. sonradan çaktım parfümden olduğunu :jeyyar:
Erkeklerde hayvan köpeklerde ama gerçek şu ki ikisini de çekio bu parfüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…