En güzel babalar günü hediyesi

symt

canım ailem
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2009
158
0
296
Diğer
Kızlar malum 20 haziran günü babalar günü!!! eşinize nasıl bir hediye düşünüyorsunuz?ben karar veremedim.değişik bişeyler olsun istiyorum.erkeğe hediye almak zor işCADIARZU

evet haftayaymış. Ben kayınpederime alcam bir de dayıma çünkü çocukları yok herzaman alırım özellikle annemlere gideceksem.. Ama ne alacağım ikisine de bilmiyorum. Kayınpederim birşey alınca kızıyor almayın diyor.. Dayıma da güzel bir tişört yada gömlek alayım diyorum yarın bakıcam önümüzdeki hafta gidince vereceğim..

ya kp.ve babamlara gömlek alırım ama eşlere almayı düşünen yok mu? (çocuğunun adına)

ben sanırım o tarihe doğum yapmış olabilirim
hediye de bebiş olur :))

şaka bir yana eşime telefon aldım
hem babalar günü hediyesi hem de evlilik yıldönümü
biri 20 diğeri 22 haziran

ben sanırım o tarihe doğum yapmış olabilirim
hediye de bebiş olur :))

şaka bir yana eşime telefon aldım
hem babalar günü hediyesi hem de evlilik yıldönümü
biri 20 diğeri 22 haziran

bence sen en güzel hediyeyi vermiş olacaksın inş.tele. ne gerek var

babama kayınpederime güzel şık bir gömlek ve pantalon almayı düşünüorum eşimede bir gömlek ve pantalon aldım ama saat ve ayakkabıda almak istiorum saat konusunda markada yardım edebilecek birileri varmı acabaaaa markada takıldım

klasik olacak ama saat almayı düşünüyorum erkeğe hediye almak zor iş

ben saati aldim bile, fakat aldigim saatin aynisini vitrinde gosterip sordum esime ; nasil ,guzel dimi ? diye (aldiktan sonra mafoldumben) oda ; hayir ya, okadar degil '' demezmi! yarin goturup degiscem, gerci yaninada parfum aldim...tavsiye ederim valla ARMANI DIAMONDS...alunhihoyyyt hanumlaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…