- 13 Aralık 2015
- 9.397
- 15.714
- 198
- Konu Sahibi yasemin yazgan
-
O zaman eski usul gazlı bez ve pamukla kendi pedinizi yapınKızlar ben pkolu olarak hassasım bu konularda ve bilgisi olan vardır diye sormak istedim
molped kullanirim.genelde orkidde alirim bazen ben kisirlik yapicagini sanmiyorum yanlis kullanimlar yol acabilir diye dusunuyorim pedleri cok tutmamak.lazim surekli degistirmeli gunluk.pedler icinde kullanmayin kisirlik yapar diyorlar diger tarafdan ic camasiri islak kalirsa mantar olursunuz diyorlar ben takilmiyorum pek bunlara ya her kafadan bir ses sallayipda falanca marka pedlerde hiv virusu enjekte etmisler diye sallasam:)) inanicak cok kisi cikar buna bile muz olayi gibi:)) yani cok seyyapmamak.lazim
Millet dediğin müslüman toplumu malum orkidde israil malı israil bizden ne isteyebilir müslümanlığın çoğalmamasını isteyebilir mesela benim görüşüm böyle en azından o yazıyı sizlerede atacağımMilletin işi gücü yok sizi kısır etmekle uğraşacaklar. Dünkü muz konusu gibi bu da, cahilliğin nirvanası. Doğum oranının yüksek olduğu ülkeler zaten gelişmemiş ülkelerdir. Adamlar doğum oranını neden düşürmeye çalışsın. Akıl var mantık var.
Hem kimmiş o kadın doğum doktoru? Kaç kadın üzerinde ne kadar süreyle araştırma yapmış da ulaşmış bu sonuca? Öyle her okuduğunuz sacmaliga inanmayın artık yahu...
Doğru kullanılmadığında herşey tehlikeli olabilir,bi komşumuz anlatmıştı kızının arkadaşı tampon yüzünden ölmüş şoka girmiş vücut, kaç saat durduysa artık orda
Dehşete kapıldım şu anDoğru kullanılmadığında herşey tehlikeli olabilir,bi komşumuz anlatmıştı kızının arkadaşı tampon yüzünden ölmüş şoka girmiş vücut, kaç saat durduysa artık orda
Evet bu tür şeyler uzun tutmaya gelmiyor yaDoğru kullanılmadığında herşey tehlikeli olabilir,bi komşumuz anlatmıştı kızının arkadaşı tampon yüzünden ölmüş şoka girmiş vücut, kaç saat durduysa artık orda
Çok saat durmasına gerek yok. Tamponda toksik şok riski vardır. Bir dakikada bile şoka sokabilir. Önceden kullanmış olmak da önemli değil, her an toksik şok yaratabilir. O yüzden tampon kullanırken tetikte olmak ve birine mutlaka kullandığınızı söylemek gerek.
Millet dediğin müslüman toplumu malum orkidde israil malı israil bizden ne isteyebilir müslümanlığın çoğalmamasını isteyebilir mesela benim görüşüm böyle en azından o yazıyı sizlerede atacağım
Sebeb olmasına gerek mi var tanışmıyoruz sizi daha yeni gördüm.Resmi olmamiz icin bir sebep mi var ? Bu ne cikis neyse umrum disi tepkiniz hadi selametle
İnternette hala isim ve makamlar uydurularak ne yazilar yaziliyor uyanamadinix mi? Yani internette orhan veli yazmis diye ne siirler dolaniyor mesela. Once acar o doktor gercekten var mi ona bakardim ben. Ya da hakkaten varsa boyle demissiniz ne is? Diye mail de atardim. Ama gelip buraya sormak daha kolay tabiiArkadaşlar uydurma değil bi kadın doğum doktorunun ağzından bi yazıydı yoksa okadarda her duyduğumuza inanmıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?