- 8 Eylül 2018
- 332
- 401
- 38
Bencede hiç bize göre değilbir kere aldık oda meraktan denedik baktık bize göre degil fırlatıp attıkTen tene değecek bacım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bencede hiç bize göre değilbir kere aldık oda meraktan denedik baktık bize göre degil fırlatıp attıkTen tene değecek bacım
Milyarda bir olasılık gerçekleşmiş resmenPrezervatif üzeri ella ile hamile kalan ben, şuan şaşırdım
Ona da o kadar güvenmeyin, gözle görülmeyen hissedilemeyecek kadar iğne delikli bir üretim hatası gelip sizi bulabiliyor
yatağı ayırmak evde kanki gibi takılmakGeçenlerde kondom mu spiral mi diye sormuştum ama bir de şu kola takılan bir şey varmış o da önlüyormuş
Doktorlarınız ne tavsiye ediyorlar
Hayatımda amorti tutturamayan ben, iki kazara çocuk tutturdum.Milyarda bir olasılık gerçekleşmiş resmen
Bnce olacak oldumu oluyor o. Baglatıp hamıle kalanları gordu bu gızler. Spıralle gorumcem kaldı de garantıaı yokPrezervatif üzeri ella ile hamile kalan ben, şuan şaşırdım
Ona da o kadar güvenmeyin, gözle görülmeyen hissedilemeyecek kadar iğne delikli bir üretim hatası gelip sizi bulabiliyor
En ıyısı kılıt vurmak. Uredım bıttı bırader deyip camdakı kız edası ıle sarıp sarmalamakyatağı ayırmak evde kanki gibi takılmak
Sende oral de yok hatırladığım kadarıyla genç yaşta unu eleyip eleği asacaksın diye korkumuyor değilimyatağı ayırmak evde kanki gibi takılmak
ahahaha kız dur gebeyim şuan 3 ay yasak zatenSende oral de yok hatırladığım kadarıyla genç yaşta unu eleyip eleği asacaksın diye korkumuyor değilim
Kesinlikle öyle. İkinci çocuktan sonra kocama bacı muamelesi çektim birkaç yıl, anca atlattım travmayıBnce olacak oldumu oluyor o. Baglatıp hamıle kalanları gordu bu gızler. Spıralle gorumcem kaldı de garantıaı yok
Bnmde doktorum hamıle ıken dedı. Hamıle ıken bule coşmus yumurtalıkların musaıt olsa vucudun bıda kalcan hamıle dedı. Son gebelıkte bmm ozellıkle musaıt olsam 3uz 5ız dıgurcaktım zaarKesinlikle öyle. İkinci çocuktan sonra kocama bacı muamelesi çektim birkaç yıl, anca atlattım travmayı
Bir de birkaç doktordan duydum bunu elbette tartışılır, bazı bedenler doğurmak için programlanmış oluyormuş.
Bu korunarak hamile kalanların çoğunluğunda böyle imiş, 1 spermi bile boş çevirmiyor gelse de döllensek diye pusuda ajsjsjsj
Tee binlerce yıl öncesinden gelen genetik aktarımlarla, vücut buna elverişli toprak durumuna dönüyor.
Sanki nesli biz kurtaracaz te Allaam, hiç beklemezdim kendimden
Ayyyy gerçektenmiii çok sevindim valla allah tamamına erdirsin bebiş sağlığı herşeyden önemliolsun sayılı gün çabucak geçerahahaha kız dur gebeyim şuan 3 ay yasak zaten
Adeta seri üretimiz ya bu kadar olurBnmde doktorum hamıle ıken dedı. Hamıle ıken bule coşmus yumurtalıkların musaıt olsa vucudun bıda kalcan hamıle dedı. Son gebelıkte bmm ozellıkle musaıt olsam 3uz 5ız dıgurcaktım zaar
Rahmım kapanmadam yumurtalarım çatladı bmmde ama ne agrı. Çok sıddetlıydı. Gocamı 3 ay yanıma almadım. En sonunda yaktırcem bn bunu olmıycakAdeta seri üretimiz ya bu kadar olur
Doğumdan 10 gün sonra kontrole gittim, hayret bir şey yumurta üretimin başlamış sakın ha dedi doktor.
Felaket kanamam varken ben daha olayı
çözememişken nasıl ya nasıl ikincisi için çalışmaya başlar beden
evet canımm amiin Allah razı olsun hayırlısıyla kolaylıkla sağlıkla tamamlarım umarım bu süreci darısı isteyenlere bu yolda çok gözyaşı döken anne adaylarıma nasip olsun inşallah isteyip nicklerini gördüğüm herkese adını bilmesemde dua ediyorumAyyyy gerçektenmiii çok sevindim valla allah tamamına erdirsin bebiş sağlığı herşeyden önemliolsun sayılı gün çabucak geçer
Cümlemizden olsun inşallah isteyen herkes tatsın nasip olsun sağlıkla hayırla uğurlaevet canımm amiin Allah razı olsun hayırlısıyla kolaylıkla sağlıkla tamamlarım umarım bu süreci darısı isteyenlere bu yolda çok gözyaşı döken anne adaylarıma nasip olsun inşallah isteyip nicklerini gördüğüm herkese adını bilmesemde dua ediyorum
Çelik don tek çare gerçekten, fobi oldu yahu.Rahmım kapanmadam yumurtalarım çatladı bmmde ama ne agrı. Çok sıddetlıydı. Gocamı 3 ay yanıma almadım. En sonunda yaktırcem bn bunu olmıycak
Sen uretım için dogmussun harcama kendını. Ulke nufısunu kurtarmak için varsın. Vucudun bebekk dıyor ruhun degettt dıyor. Bakalım bu gıdısle hamıle gorecez mı senıÇelik don tek çare gerçekten, fobi oldu yahu.
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah da bizimki de farklı türlü bir sınav, sürekli yine mi korkusu.
Checkupa gidiyorum göğüs ultrasonu bakıyor oo diyor yağlı meme emzirme için en elverişli doğurgan memesi bu
Vücudumun benden niye haberi yok acaba, bu kadar mı reddediyor ruhu anlamıyorum.
Ahahah yook 2 de kaldım.Sen uretım için dogmussun harcama kendını. Ulke nufısunu kurtarmak için varsın. Vucudun bebekk dıyor ruhun degettt dıyor. Bakalım bu gıdısle hamıle gorecez mı senı
Spıral naaıl sende takıyorlar mı. Bana onu da takmıyolar. 10 gun adet mı olur kan kalmadı kan
Baktı korunulmayacak vucut 10 gun kıtliyım kendımı dedı. Bn 4 yaptım. dörttt rekor bı bnde bıde ana vanga da galıba ılk ıkı ısteyerek sonrası hap. Demkkı hapa ısrar etmemek lazımmısAhahah yook 2 de kaldım.
Benim doğurduğumla nesil devam edecekse etmesin, çok iyi şeyler çıkmadı ahsjsjsj
Sıramı sizlere bırakıyorum
Spiral önermedi aynen uzun ve yoğun kanamadan dolayı 8 gün sürüyor ama 2 li gece pedini birbirine yama yapıyorum sumo güreşçileri gibi ajsjsj
Regl döneminde demir hapı mutlaka almamı söylemişti de hiç almadık açıkcası, sen kullanmıyorsan da mutlaka al bence. 10 gün ne yahu cerrahi operasyon sanki, ayın 1 haftası ben varım sen komple yoksun yahu
Hap şirketine dava açmalısın benceBaktı korunulmayacak vucut 10 gun kıtliyım kendımı dedı. Bn 4 yaptım. dörttt rekor bı bnde bıde ana vanga da galıba ılk ıkı ısteyerek sonrası hap. Demkkı hapa ısrar etmemek lazımmıs