- 20 Ekim 2021
- 1.207
- 1.664
- 63
- Konu Sahibi LeucotheaThemis
-
Labaquıck bencekızlar bu güne kadar kendiniz en doğru sonuçları aldığınız ya da çevreden olumlu duyumlar aldığınız, yanılma payı düşük/hassasiyeti yüksek kaset gebelik testi hangisi? Ben bildiğim markaları yazacağım duruma göre marka eklenebiliyorsa eklerim.
Geçen ay aldığım freely kaset yalancı çizgi çıkardı bayanda çizgi amaBen de laboquick dedim çünkü bu zamana dek hiç yanıltmadı yani yok dedi hep ve yoktubir kere olsun şakadan da olsa silik de olsa bir çizgi çıkar yalandan da olsa sevinelim değil mi vicdansiz
Hemen gidip alayım en azından havaya girerimGeçen ay aldığım freely kaset yalancı çizgi çıkardı bayanda çizgi ama
Ya ilahi emiiii ümitsizlik yok testlerı ıkı ıkı yapmaya başlaHemen gidip alayım en azından havaya girerim
Ay ben de bu bahtsız Bedevilik varken kesin o bile bemmmbeyaz çıkar gerçi neydi o bir söz vardı çölde su arasam ütü bulurum Voltran ı oluştursak dötü olurum diye o benim işte tam
Aynı kaset test ile aynı mağdurum şu anGeçen ay aldığım freely kaset yalancı çizgi çıkardı bayanda çizgi ama
Miratech el aynı benımde gördü söyle bısey var benım kanda çıkmayan kan verıp negatıf çıkan sonucumu laboquıck de çıktı ertesı gün mıratechde çıktıBakın artimed in yorumunu okudum baksanıza 26 HCG yi görmüş trendyolda okudum
Ahahahha Me güzel allah onları bildiği gibi yapsınAynı kaset test ile aynı mağdurum şu an
laboquick bencekızlar bu güne kadar kendiniz en doğru sonuçları aldığınız ya da çevreden olumlu duyumlar aldığınız, yanılma payı düşük/hassasiyeti yüksek kaset gebelik testi hangisi? Ben bildiğim markaları yazacağım duruma göre marka eklenebiliyorsa eklerim.
Benım 4.5 hcg mi gördü artımed ustune tanımamBakın artimed in yorumunu okudum baksanıza 26 HCG yi görmüş trendyolda okudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?