Anket en güvendiğimiz ünlü(bakalım seda sayanmı çıkacak)

en güvenilir ünlü

• seda sayan

OY: 10 5,9%
  • ibrahim tatlıses

OY: 0 0,0%
  • beyazıt öztürk

OY: 65 38,5%
  • acun ılıcalı

OY: 23 13,6%
  • cem yılmaz

OY: 5 3,0%
  • uğur dündar

OY: 61 36,1%
  • hülya avşar

OY: 5 3,0%

• Ankete Katılan
    169
bende uğur dündar beyin üstüne güvenilir bir ünlü tanımam ...mükemmel bir insan..valla helal olsun ona....keşke herkes onun gibi olabilse ...

kimbilir ekranda gördüğümüzün dışında ne dalavereler dönüyo hiç bilmediğimiz neler oluyo akrandaki insanlara güvenmek çok zor ama istisnalarda var tabiki

uğur dündarr dedimm
sedaya kim güveniyo heryıll hayret ediyomm
ama acundaa yaptı yapacanıı 50 centi getircem dedi getirdii

hiçbirine de güvenmiyorum işteee. tuhaf gelior bu yaklaşımda bana.bikacyıldır seciliyor sanırım bu en cok güvenilen ünlü.

gazetelerin 3. sayfalarına bakınca kişinin kendine bile güvenirken bir kere daha düşünmesi gerektiğini görüyorum hep.

hele ki seda sayanı secenler.ayoll kadın ordaaa cocugum olmuyor derken sapır supur baklava yiyorr.anamm dogurtcamm seni diorrr. buna mı güvenioruzz. o masrafları karsılayan.seda sayanada prim saglayan hastahanelere güvenelim bence illa birilerine güvenmek gerekiyorsa.:kahve:

ifrit sana katılıyorum çok dogru yazmışsın ama bende anlamış değilim buseda sayan olayını ya kandırılıyoruz yada ankete katılan o grupta var bir dalavere

bende anlamıyorum seda yan nasıl oluyorda 1. oluyor ben inanmıyorum 1.olduğuna kime ne yapmış verdiği hediyeler bile yerine ulaşmıyor herşeyi göstermelik kendide hiç izlemez oldum programını.tanıdıklar programa gitmi reklam araı çok sertmiş kimseyle ilgilenmiyormuş,herkesi tersliyormuş ama danlı yayına geçince hemen değişiyormuş

kesınlıkle cem yılmaz tuhaf bı elektrıgı cekımı garıp bı guven veren yanı var bence

hiç biri öyle bi camiada kim kime güvene bilir ki seda sayan konusuna bende anlam veremiyorum nasıl en güvenilir sanatçı seçilir aslında en güvenilmez sanatçı listesi açılsa seda bayrak tutar kanımca delikafadulden

Back