Anket en güvendiğimiz ünlü(bakalım seda sayanmı çıkacak)

en güvenilir ünlü

• seda sayan

OY: 10 5,9%
  • ibrahim tatlıses

OY: 0 0,0%
  • beyazıt öztürk

OY: 65 38,5%
  • acun ılıcalı

OY: 23 13,6%
  • cem yılmaz

OY: 5 3,0%
  • uğur dündar

OY: 61 36,1%
  • hülya avşar

OY: 5 3,0%

• Ankete Katılan
    169
ben beyazdan hiç hazetmiyorum.
her olaya ya siyasi görüşünü ya fenerbahçesini yada benim sevmediğim bir takım yazarlar var onları söyleyip duruyor.eşim beyaz showu izliyor.izlayenlerde kimleri kasttetiğimi anlamışlardır.
hülya avşarı ve acunu çok severim.oyum acunaa :))

acuna verdim oyumu ...çok dürüst bir kişilik bence.. ama uğur dündar ı sonradan farkettim...iki oy hakkım olsaydı , birisini de ona verirdim..
beyazıtta sempatik ama bu güvenilir olduğunu göstermez.. sonuçta şov dünyasındalar , bi şekilde iyi ambalajlanmak gerekiyor...

seda sayan ise bence hiç güvenilmez biri.. dobra da değil ayrıca... halkı ayaküstü uyutuyor valla...

beyazzzzzzz beyaazzzzzzzz beyazzzzzzzzz çok seviyorum kendisini diğerleri ni pek sevmem hülya hariç

çok farklı fikirler var aslında ama bence acun beyaz ve ugur dundar bu 3lüye güveniyorum ama kimin ne oldugu bilinmiyo pek bu camiada

uğur dündar mıııı??? orda güvenilecek daha sağlam kişiler olduğunu düşünüyorum...mesela acun ve beyazzz...

bana hıcbırı guvenılır gelmıyor.ekran karsında sırın ekran dısında ıse kendını begenmıs ve ukala olduklarını dusunuyorum

Back