cnm yazıyorum ozeldenpucca serisi ve garson mutlu son isitiyor kitapları satıldımı eğer satılmadıysa fiyatı ne kadar birde aşk uykusu kitabı
15 cnmPiraye Canan Tan
Bukre Kahraman Tazeoğlu
İkisinin fiyatı ne kadar?
kargo varmı ödeme nasıl olucak15 cnm
cnm ptt kitap indirimi ile yolluyorumkargo varmı ödeme nasıl olucak
hımm yani sizemi ait anlamadım kusurabakma. ben eger alırsam ptt ile yollarım ücretini.cnm ptt kitap indirimi ile yolluyorum
ödeme isme havale veya akbank heabıma havale şeklinde oluyor cnm
evet cnm akbank hesabıma yanihımm yani sizemi ait anlamadım kusurabakma. ben eger alırsam ptt ile yollarım ücretini.
tamam ben bir iki güne kadar sana mesaj atarım sanaevet cnm akbank hesabıma yani
pttde uygun fark etmiyor
karar verdiğinde tekrar konuşuruz cnm
tamam cnmtamam ben bir iki güne kadar sana mesaj atarım sana
4 ü 25 olur cnm dilersen detaylı resimde çeker yollarımpucca 5 o adam buraya gelecek
Bağdat Caddesi Güzeli
Acilen Evlenmem Lazım
Sarhoştum Hatırlamıyorum
kitapların fiyatlarını öğrenebilir miyim?
evet cnm ptt ile yollayabılıyorum eger kıtap indirimi hala geçerliyse indirimli yollarımptt kargoyla yollayabiliyor musun peki? bir de Türk Kızının Sofisi Selindrella da var mı canım sende?
tamam canım atıyorum evet işte satıldı yazmayanlar mevcutilk sayfadakiler değil mi sadece? sen banka bilgilerini mesaj at bana. ptesi yollarım parayı sabahtan.
canım sende bana adres bılgılerını ve iletişim bilgilerini at atm ye çıktığımda kitaplarınıda yollıyımilk sayfadakiler değil mi sadece? sen banka bilgilerini mesaj at bana. ptesi yollarım parayı sabahtan.