• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En geç 8 ay sonra teslim eminevim mantıklı mı?

RiverLily

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2024
597
1.119
28
28
Kızlar merhaba, eşimle almak istediğimiz bir araba var, elimizde o arabanın yarısı nakit olarak mevcut mayıs ayında borçlarımız da bitiyor kredi çekip arabayı alacaktık.
Eşimin bir arkadaşı eminevim hissesini satmak istiyormuş maddi sebeplerden, elimizdeki nakitin bir kısmıyla hisseyi satın alabiliyoruz şubatta çekiliş varmış en geç ekimde de teslim edilecekmiş, ara ödeme yaparsak erken de veriliyormuş haziran gibi ara ödeme yapıp elimizdeki birikimle ya kredi çekmeden ya da çok daha az bi krediyle alabiliyoruz, eminevim aylık ödeme tutarı da biz yormayacak bi tutar. Sizce eminevime girmek mantıklı olur mu?

Ben hiç girmedim ama geçtiğimiz yıllarda bir tanıdığımız o şekilde ev aldı, detayları hiç sormadım

Merhaba, benim bir arkadaşım araba aldı. Şimdide eve girecek. Şu an bankadan kredi çekseniz kredi oranlari çok yüksek ve sizi yorar. Ki arkadaşım yarı parasını peşinat olarak verince kuraya girmeden eve girmiş olucak. Sanırım oda 8 ay beklecek. Bana mantıklı deliyor ama yine de siz bilirsiniz.

Kızlar merhaba, eşimle almak istediğimiz bir araba var, elimizde o arabanın yarısı nakit olarak mevcut mayıs ayında borçlarımız da bitiyor kredi çekip arabayı alacaktık.
Eşimin bir arkadaşı eminevim hissesini satmak istiyormuş maddi sebeplerden, elimizdeki nakitin bir kısmıyla hisseyi satın alabiliyoruz şubatta çekiliş varmış en geç ekimde de teslim edilecekmiş, ara ödeme yaparsak erken de veriliyormuş haziran gibi ara ödeme yapıp elimizdeki birikimle ya kredi çekmeden ya da çok daha az bi krediyle alabiliyoruz, eminevim aylık ödeme tutarı da biz yormayacak bi tutar. Sizce eminevime girmek mantıklı olur mu?
bir iki şikayet gördüm bu sitede söylediğiniz kooparetifle ilgili hiç memnun değiller tavsiye etmem çıkmıyor falan demişlerdi kurada

TL olarak paranız değer kaybediyor ve çekiliş kolay kolay çıkmıyor parasını geri aldığında zarar ettiği için hisseyi size devretmek istiyor.siz de çıkmak isterseniz elinizde kuş kadar para kalacak.

Back