Ben transferden önce 3 le başladım transfer sonrası da 3 le devam ediyorum ekstra bant kullanıyorum bı de göbeğe yapistirmaliEn fazla kullanan kaç tane kullandı çok merak ediyorum doktor sekiz adet dedi
Bende zayıfım pek hareket etmiyorum evet edebilirim8 evet baya yüksek doz bana bile zayifsin 3 fazla demişti ama mecburen kalınlaşması için rahim.kullandim bı de sana tavsiyem bol hareket et transfer öncesi rahim kalinlastirmada büyük etkisi var
Siz de yan etki yapmış mıydı6 tane kullanmistim transfer oncesi
Ben artık birşey kullanmak istemiyorum psikolojim bozulduSiz de yan etki yapmış mıydı
Ilk basladigimda bas agrisi halsizlik falan olmustu ama dozu artirinca ekstradan birsey olmadi yani.Siz de yan etki yapmış mıydı
Ben bu tüp benek tedavisinin her aşamasında ayrı ayrı zorlandım artık gücüm kalmadıIlk basladigimda bas agrisi halsizlik falan olmustu ama dozu artirinca ekstradan birsey olmadi yani.
8 adet kullanıyorum transfer sonrası.
Mide. Bulantısı yaptımı sizde8 adet kullanıyorum transfer sonrası.
Hayır herhangi bir yan etki yaşamadım. Sabah 3 öğlen 3 akşam 2 tane şeklinde içiyorum.Mide. Bulantısı yaptımı sizde
Transfer öncesi bir ile basladim beş gün arayla 2 oldu sonra 3. Transfer sonrayı birden 6 ya çıkardı. Şimdi iki haftadır kullanmıyorum. Doktorum bırakabilirsin dedi.En fazla kullanan kaç tane kullandı çok merak ediyorum doktor sekiz adet dedi
8 cok yuksek. bu ilaç kanı katılastırıyor. kan sulandırıcı ile kullanılması oneriliyor. pıhtı atma riski çok yüksek. herhengi bibyerinizde uyuşma ve karıncalanma gibi bi durum olursada direk acile gitmeniz gerekir
Anladım cnm belki 3.gün embriyolarımda farklı kullanıyorlardır doktor birde bize pek şans vermedi o yüzden ihtimali arttırmak için de fazla yazmış olabilirTransfer öncesi bir ile basladim beş gün arayla 2 oldu sonra 3. Transfer sonrayı birden 6 ya çıkardı. Şimdi iki haftadır kullanmıyorum. Doktorum bırakabilirsin dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?