En fazla günde kaç adet estrofem kullandınız

8 evet baya yüksek doz bana bile zayifsin 3 fazla demişti ama mecburen kalınlaşması için rahim.kullandim bı de sana tavsiyem bol hareket et transfer öncesi rahim kalinlastirmada büyük etkisi var

8 evet baya yüksek doz bana bile zayifsin 3 fazla demişti ama mecburen kalınlaşması için rahim.kullandim bı de sana tavsiyem bol hareket et transfer öncesi rahim kalinlastirmada büyük etkisi var
Bende zayıfım pek hareket etmiyorum evet edebilirim

En fazla kullanan kaç tane kullandı çok merak ediyorum doktor sekiz adet dedi
Transfer öncesi bir ile basladim beş gün arayla 2 oldu sonra 3. Transfer sonrayı birden 6 ya çıkardı. Şimdi iki haftadır kullanmıyorum. Doktorum bırakabilirsin dedi.

Öncesi kullanmadım. Transfer sonrası sadece bant yapıştırıyorum. Haftada 1 kez değiştiricem. Eğer çabuk düşerse yenisini yapıştırmam gerek. Başka kutu da almama gerek yokmuş

8 cok yuksek. bu ilaç kanı katılastırıyor. kan sulandırıcı ile kullanılması oneriliyor. pıhtı atma riski çok yüksek. herhengi bibyerinizde uyuşma ve karıncalanma gibi bi durum olursada direk acile gitmeniz gerekir

8 cok yuksek. bu ilaç kanı katılastırıyor. kan sulandırıcı ile kullanılması oneriliyor. pıhtı atma riski çok yüksek. herhengi bibyerinizde uyuşma ve karıncalanma gibi bi durum olursada direk acile gitmeniz gerekir

kan sulandırıcı da verdi benim doktorum, demek ki onun için verdi.

Transfer öncesi bir ile basladim beş gün arayla 2 oldu sonra 3. Transfer sonrayı birden 6 ya çıkardı. Şimdi iki haftadır kullanmıyorum. Doktorum bırakabilirsin dedi.
Anladım cnm belki 3.gün embriyolarımda farklı kullanıyorlardır doktor birde bize pek şans vermedi o yüzden ihtimali arttırmak için de fazla yazmış olabilir

Back
X