• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En favori zl sznz?

bir çin ata sözü şöyle der;çan çen çin çun...yani;çay içmek için rizeye gitmek gerekmez...vay be nasıl ama..nuli

gurbette bır basınayken ; ''' bunun bırde dönüsü var ''' dıyebılıyorsan eger , o zaman; hayat güzeldır ...

ne kadar söylersen söyle, anlattıkların yalnızca karşındakinin anlayabildiği kadardır...

herkes cennete gitmek istiyor ama kimse ölmek istemiyor:1no2:
insanlar köprü kuracakları yerde duvar ördükleri için yalnız kalırlarCADIARZU

ya çok güldüğüm bir laftır ve işimi benden sonra gelen kıza kaptırdıktan sonra içime oturan sözdür.
Ver yarini ellere vur g... yerlere

kul başına iş gelmez hak yazmayınca.hak bela yazmaz kul azmayınca.

cümleler doğrudur sen doğru isen,
doğruluk bulunmaz sen eğri isen.
yunus emre

insnnın insana yaptığını kimse kimseye yapmaz ... bu da çok yerinde bi sözdür herkes için geçerli..herşeyin bir ilki vardır............insan hakettiğini yaşar ...bazı şeyleri kendimiz istediğimz için yaşarız,,bir şeyi 40 defa söylersen o gerçek olur ....iyiy düşün,iyi olsun ....bunlar benm favori sözüm diyil hayatta ki davranışarım birazda...

Gözler arasındaki ilişkiyi biliyor musun?
Onlar birlikte göz kırparlar, birlikte ağlarlar, her şeyi birlikte görürler ve birlikte uyurlar.
Buna rağmen aslabirbirlerini görmezler.

Her şeyden önce yaşa.Tesadüfen bu dünyaya gelmiş olduğun için,laf olsun diye günlerini geçirme.Hayatını öyle güzel yaşa,her gününü öyle güzel geçir ki,o günün sonunda yatağa girdiğinde,kendi elini sıkabilesin. W.SHAKESPEARE

Benim favori beğendiğim iki sözüm vardır..

"_!Sen benim hayatımda PİYON(')sun; seni kaybedersem 2 puanım gider(.) _!Ben senin hayatında ŞAH(')ım beni kaybedersen oyun biter.(!)..?!.. "

"ASLA KİMSEYE SONSUZ GÜVENMEM. açık bir kapım, bir köprüden önce son çıkışım mutlaka vardır.. "

Back