• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En favori zl sznz?

Başkasından üstün olmamız önemli değildir. Asıl önemli olan şey, dünkü halimizden üstün olmamızdır.
Hint Atasözü

Bir çivi yüzünden bir nal,bir nal yüzünden bir at,bir at yüzünden de bir atlı gidiverir.
Franklin

Bir güzel söz söyleme sanatı varsa, bir de güzel anlama ve dinleme sanatı vardır.
Epiktetos

Bir insan parmağını başkasına uzatınca, üç parmağın da kendisine uzatıldığını unutmamalıdır.
Louis Nizer

"Güven görüp görebileceğimiz en ürkek kuştur; bir kaçarsa bir daha yakalayamayız..."
İmza: Snookie

Dostlarınıza bir gün düşmanınız olabileceklermiş gibi, düşmanlarınıza ise bir gün dostunuz olabileceklermiş gibi davranın.
Bernard Shaw

Dostluk, mantar yemeği gibidir. Zehirli veya zehirsiz olup olmadığı ancak yendikten sonra belli olur.
Uzakdoğu Atasözü

Lokman Hekime: --Hastalarımıza ne yedirelim? diye sorduklarında, şu cevabı vermiş: --Acı söz yedirmeyin de, ne yedirirseniz olur.

Gelse cemalinden vefa yahut celalinden cefa... İkisi de şu gönlüme sefa, kahrın da hoş lütfun da hoş...

insan farklı olmak için kendi olmalıdır(ben uydurdum)
azıyla yetinme daha fazlasını iste(bunu da çaldım)

iki düşün bir söyle
üzüm üzüme baka baka kararır
çok sıkılıp daraldığım zamanlarda ise Carpe diem(hayatı yaşa)

nasipse gelir yemenden ,nasip değilse ne gelir elden..

kuyunun dibindeki kurbağa için gökyüzü,
kuyunun ağzı kadardır.

Sanmaki dert sadece sende var..
Sendeki derdi nimet sayanlar da var..

Biraz abes ama bugünlerdeki en favori sözüm;

Eskiden Vazgeçemediklerimi Şimdi Tek Tek S.... EDİYORUM.....

Back