En favori zl sznz?

"allahtan geldik allaha döneceğiz."
ötesi yok
"ölüm son değil aslında başlangıçtır."
dünya müminenin cehennemidir, gerçek cennete varış için
Ey Allah'ın Resulü. dendi, hangi kadın daha hayırlıdır?' "Kocası bakınca onu sürura garkeden, emredince itaat eden, nefis ve malında, kocasının hoşuna gitmeyen şeyle ona muhalefet etmeyen kadın!" diye cevap verdi. Nesâi, Nikâh 14

en buyuk zenginlik kanaatkar olmaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir insan söylediklerinden çok söylemedikleriyle insanlaşır. Albert Camus

görgünün okulu yok
eger olsaydi cok gönderecegim insan var,
bende bunu cok kullaniyorum bu aralar

benim hayat felsefem şudur kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapmaa.s
hayatta doğruluğunu defalarca ispatlayan bir söz öfkeyle kalkan zararla oturur:mymeka:
atalarımız ne güzel söylemiş sabrın sonu selamettir diye alkisalkisalkisalkisalkisalkis
ve burda bu sözü öğrendim mevlananın sözüymüş benimde her zaman uyguladığım bir davranış biçimi çok doğru bir söz tam beni anlatmışkaydirigubbakcemile3
suskunluğum asaletimdendir.yoksa her lafa verecek bir cevabım ama bir lafa bakarım lafmı diye birde söyleyene bakarım adammı diye:1closedeyes:
bende çoğu zaman cahil insanların karşısında susmayı tercih ediyorum çünkü çoğu insanı cevap vermeye değer bile bulmuyorumdelikafadulden

bana akıl verenlere 'akıl pazara cıkmıs herkes kendi aklını almıs' nasıl söz ama

Hayatta işlediğimiz hataların çoğu düşünmek gerektiği yerde hislerimizle, hissetmek gerektiği yerde düşüncelerimizle karar vermemizden kaynaklanır. John Golbins

Ben dalgın insanları çok severim. Bu onların iyi olduklarını, fikir adamı olduklarını gösterir. Zira kötüler ve boş kafalılar, her zaman uyanıktırlar. Prens de higne

bugünlerde en sık söylediğim söz;
değer verdik yeteri kadar,artık herkes ederi kadar

• Akıllı adam yarışmaz, böylece kimse ona karşı kazanamaz. (Lao Tse)

• Şunu unutma ki, her şeyin yok olduğunu düşündüğün anda gelecek hala yerindedir. Bob Goddard

Back