En favori zl sznz?

Öfkeliyken konuş!...göreceksin pişman olacağın en güzel konuşmayı yapacaksın.

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar bnde arnıza bugün katıldım sen hayata neverrisen hayat sana senin verdiklerini geri verir ben hayata neverdim bilmiyorum ama ummadığım kadar degerli dostlarımı verdisüprizzzzz

Cehaletle deha arasındaki gerçek fark nedir biliyor musunuz? Dehanın sınırları var cehaletinse hiçbir sınırı yoktur. Whoopi Goldberg

Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene , hiç kimse yardım etmez. Pestalozzi

Bir insanın akıllı olmasına birşey dediğimiz yok. Yeter ki; aklını başkalarına kabul ettirmeye çalışmasın. Eflatun

Sevilmek umuduyla sevmek insanidir.Fakat sevmek için sevmek, meleklere özgüdür. Alphonse de Lamartin

yeni bir söz daha ekledim favorilerime:kahve:
cahiller sussa ihtilaf biter!!!a.sa.sa.s

Çocuklarımınız ayaklarına batan dikenler ya ektiklerimizdir yada sökmediklerimiz...

Çevreyi hor gören geleceği zor görür

Herkes aynı fikirdeyse, hiç kimse yeterince düşünmüyor demektir.

Güneş ben sıcağım derse asla ukala olmaz

Dalından kopmus yaprağın akibetini ruzgar belirler

Senin için başkasını terk eden, başkası için de seni terkeder

Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez.

hatasız dost arayan dostsuz kalır
laf sende keldığı sürece senin esirindir ağzından kaçırdığın an sen onun esiri olursun

dam üstünde saksağan gel bana bazı bazı....çok kullanırım bu cümleyikaydirigubbakcemile2

"ınsanların eksiklikleri bazen, aynı zamanda en güçlü tarafları olabilir:

Yeter ki bu eksiklik kafalarında olmasın..!!"

kendine yapılmasını istemediğin bişeyi başkasına yapma (biraz ayıp olcak galiba ama öleee) deveyi diken insanı s......ken kıymetli (valla hep öle oluyoo)

Bir erkek ve ya kadının ne şekilde yetiştiğini bir kavgadaki hareketlerinden anlayabilirsiniz. G. Bernard Shaw

• Cehennemde ateş yoktur, her insan kendi ateşini bu dünyadan götürür. Pir Sultan Abdal

ınsan için yalnız üç olay vardı: Doğmak, yaşamak ve ölmek. ınsan doğduğunun farkında değildir, ölüm korkusuyla da acı çeker ve genellikle de yaşamayı unutur. (Jean de La Bruyere)

" Ölümün bizi nerde bekledigi belli degil, iyisimi biz onu her yerde
bekleyelim!!! "

MONTAIGNE

Back