- 20 Temmuz 2019
- 57
- 35
- 18
- 41
- Konu Sahibi emine1115ygt
-
Canım aile hekimin yönlendirir diye düşünüyorum ben folbiol kullanıyorum fiyatı 11 lira falandı sanırım ve ikiye kırıp içiyorum yeterli oluyormuş.Merhaba hanımlar en etkili folik asit ne acaba önerileriniz var mı? Benimle paylaşırsanız sevinirim.
Bende bundan kullaniyorum ama kirmadan yani gunde 1 taneCanım aile hekimin yönlendirir diye düşünüyorum ben folbiol kullanıyorum fiyatı 11 lira falandı sanırım ve ikiye kırıp içiyorum yeterli oluyormuş.
Bana da tuhaf gelmişti ama sorduğumda yeterli bi zararı yok dediler doktor ve ebe sağlık ocağındakiBende bundan kullaniyorum ama kirmadan yani gunde 1 tane
Simdi baktim Turkiye'de 50 tablet varmis. Ben ilk sisemi Fransa'dan almistim icinde 100 tane vardi.Solgar folate kullandim yine ona gececegim. Folik asit degil folate olddugu icin emilimi daha yuksek. Internetten 50 lira civarina aliyorum, icinde 100 tane var uzun sure gidiyor.
Solgarı niye tercih etmiştiniz?Simdi baktim Turkiye'de 50 tablet varmis. Ben ilk sisemi Fransa'dan almistim icinde 100 tane vardi.
Vücut folik asiti folate'ye çevirip öyle emiyormuş, o yüzden onu tavsiye ettim.Solgarı niye tercih etmiştiniz?
Daha doğrusu vucüdumuz aslında sentetik halde olan folikasiti işleteniyormuş, bunun yerine aktif folikasit yani metilfolat kullanmak gerekiyormuş. Ben osende 2m kullanıyorum. Hem metilfolat hemde b12 içeriyor. Konu ilgili bilgiye bu linkten ulaşabilirsinz.Vücut folik asiti folate'ye çevirip öyle emiyormuş, o yüzden onu tavsiye ettim.
Ne özelliği varmış ki neden o kadar pahaliBanada dr info vermişti içinde 20 tane var 150 lira
BEnimki sadece folik asit değilmiş içinde çakşır otu Aslan pençesi falan varmışNe özelliği varmış ki neden o kadar pahali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?