Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim göğsüm 2 yıldır hala pörsük saçma sapan içi boş bişeBende bebegimi memeden keseli 20 gun oldu.cok fena haldeler sarkti ici bosaldi burustu.deri parcasi gibi bisi olmasindan korkuyorum.bende 4 gundur küç adacayı ve egzersize basladim bakalim.masajada baslamayi dusunuyorum.insallah etki eder.buradan paylasirim gelismeleri.
Benimkide denemediğim hiç bişi kalmadı son olarak her yerdr çok etkili olduğu yazan ısırgan otu ve cemen denemek istiyorum ya ısırganın tohumunu buldum çemen bulamadım bulana kadar ısırganla idare edicem insallah ise yararbenim göğsüm 2 yıldır hala pörsük saçma sapan içi boş bişe
çemeni direk yesek olmaz mı çok severimdeBenimkide denemediğim hiç bişi kalmadı son olarak her yerdr çok etkili olduğu yazan ısırgan otu ve cemen denemek istiyorum ya ısırganın tohumunu buldum çemen bulamadım bulana kadar ısırganla idare edicem insallah ise yarar
Ben ilk emzirmemden snra masaj ve avonun tooarlayici kremi ile toparlamistim.simdi de toparlarim insallah..benim göğsüm 2 yıldır hala pörsük saçma sapan içi boş bişe
nedense bi inanamadım su kremlere falan denesem böyle olmazdım işteBen ilk emzirmemden snra masaj ve avonun tooarlayici kremi ile toparlamistim.simdi de toparlarim insallah..
Belki kremin degilde masajin etkisi olmistir bende canim.cunku masaj onemli bebe yagiyla bile yapsaniz olur yaziyor cogu yerdenedense bi inanamadım su kremlere falan denesem böyle olmazdım işte
Benimkide denemediğim hiç bişi kalmadı son olarak her yerdr çok etkili olduğu yazan ısırgan otu ve cemen denemek istiyorum ya ısırganın tohumunu buldum çemen bulamadım bulana kadar ısırganla idare edicem insallah ise yarar
bakayımda yapayım teşekkürler canımBelki kremin degilde masajin etkisi olmistir bende canim.cunku masaj onemli bebe yagiyla bile yapsaniz olur yaziyor cogu yerde
Valla öyleymis canım zaten bildiğim tozunu her gün bir tatlı kasigi yemek lazımmıs bende öyle yapıcam alabilirsemçemeni direk yesek olmaz mı çok severimde
Yaaa ama faydasını goren çok varmıs bir umut almistim bendeisirgan otu bir ise yaramiyor- saglikli icin yani bol bol ama gögüs yapmiyor malasef.
ben yaklasik 20 yil ictim- günde 5 bardak yaklasik.
sonunda ameliyat oldum
Yaaa ama faydasını goren çok varmıs bir umut almistim bende