En etkileyici parfümlerr lütfeenn !!

integral1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2011
80
0
36
İstanbul
Merhaba ben kendime parfüm almak istiyorum tam 1 senedir ama bi türlü karar veremiyorum lütfen yardımcı olurmusunuz? Kumralım saçlarım açık kahve rengi 17 yaşındayım ve burcum da terazi. Kokumun gittiğim yerde etkileyici olmasını idtiyorum dönüp sorsunlar falan bilirsiniz işte lütfen yardımcı olurmusunuz önerilerinizi bekliyorum.

bende 17 yaşındayım shenin parfümlerini alabilirsin yeşil olan güzel ama deoları kalıcı değil birde avonun wish of love diye bir parfümü var onunda kokusu çok güzel

önemli değil canım aşık olduğum tek parfüm erkek arkadaşıma da bunun erkek için olanını aldım ........
şiddetle tavsiye ediyorum

Çok kullanan olması pek iç açıcı değil ama neyse güzel kokalım da :) peki hiç soran falan oldumu ?

Ben şimdiye kadar hiç rastlamadım aynı parfüme pişti olmadım yane...
hem tabiki çok soran oluyor birini anlatiim
saçlarımı düzeltmek için sınıfın camına felan bakıyorum arkam dönük neyse işte oyalanıyorum derken yüzümü döndüm bi arkadaşım bana bakıo ama donmuş kalmış ay bnnu sen miydin bende diyorum bu güzel koku kimden geliyo şimdi parfümünü sorsam ayıp olur mu diye düşünüyodum felan dedi meğer iki saat arkamda parfümümü sormak için kendi kendini yiyormuş sonra tabi tuttu kolumdan maarkasını söyle markasını söyle diye başımın etini yedi ama söylemedim anca günler sonra
napiim canım kaç gün merakla dolaştı artık aldı mı bilmiom.

hahaha çok iyiymiş ya

Estee Lauder parfümüyle yeni tanıştım daha çok yüz kremlerini kullandım ama bir hayrını görmedim..Pleasures isimli parfümü çok hoşuma gitti herkes sordu diyebilirim kadınsı hafif ve etkileyici..Çiçek kokusu ve kalıcı kesinlikle tavsiye ederim hem şık hem zarif hem kadınsı hem hem hem....

Chanel Chance,Coco Chanel Mademoiselle,Miss Dior Cherie,Pure Poison beğendiğim parfümler.Ben mademoiselle kullanıyorum.Soran olmadı ama her gittiğim yerde burda çok güzel birşey kokuyo derler.Herkes birbirinin parfümünü koklamay başlar.Yok bu değil,Bu da değil diye uzar gider.İşte o benim parfümüm.Tavsiye ederim.

avon diamond! kesinlikle deneyin.çok asil bir koku..kime koklattıysam herkes çok beğendi.inan bana hoş bir koku!

christian dior poison serisinden midnight poison falan güzel kokulardır, kalıcılar da aynı zamanda ama biraz pahalılar açıkçası.. ya da baharatlı kokulardan gerçekten hoşlanıyorsan lolita lempicka ya da dolce gabbana the one da iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…