- 17 Kasım 2024
- 118
- 19
- 13
- 26
- Konu Sahibi kelebekkkkkk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasip işi stres yapma havuç falan ye incir ye bi bakmışsın olmuş inşallah gönlünce olur15-16 aralığa bağlayan gecesi adet oldum. 25 aralık 29 aralık 2 ocak ilişki oldu. Doğum kontrol hapını yeni bırakmıştım aralık ayında. Resimdeki ovulasyon testim 29 aralıktaki. İlk denemede tutturan var mı ? Çok heyecanlıyım
Amin inşallah 26 yaşındayım artık yavaştan düşünüyoruz. Allah isteyen herkese istediği vakitte versin inşallah♥Nasip işi stres yapma havuç falan ye incir ye bi bakmışsın olmuş inşallah gönlünce olur
Amin bu mübarek günde evlat hasreti çeken herkese nasip olsun inşallahAmin inşallah 26 yaşındayım artık yavaştan düşünüyoruz. Allah isteyen herkese istediği vakitte versin inşallah♥
Bende bu ay ovülasyon takibi yaptım beklemedeyim adete son 2 ilk çocukmu sizinde?Amin inşallah 26 yaşındayım artık yavaştan düşünüyoruz. Allah isteyen herkese istediği vakitte versin inşallah♥
Benim ilk denemede tutmuştu ama kimyasal gebelik oldu. İnşallah tutar sizin15-16 aralığa bağlayan gecesi adet oldum. 25 aralık 29 aralık 2 ocak ilişki oldu. Doğum kontrol hapını yeni bırakmıştım aralık ayında. Resimdeki ovulasyon testim 29 aralıktaki. İlk denemede tutturan var mı ? Çok heyecanlıyım
Yok yapmadın ilçeye uzak oturuyoruz gidip alamıyorum benim 2 oğlum 4 yaşında artık bi kardeş gerekiyorAy az kalmış erken gebelik testi yaptınız mı? Evet ilk çocuk inşallah istediğiniz vakitte olsun
Ay inşallah Tekrar denediniz mi Allah istediğin vakitte kucağına versin bebeğini inşallahBenim ilk denemede tutmuştu ama kimyasal gebelik oldu. İnşallah tutar sizin
İnşallah canım isteyen herkese versin. Ara verdik biz eşim işten ayrılmıştı bi süre korunduk. Bu ay bizde denedik ovülasyon testi aldım 2-3 gün değerlendirdik. Bugün regl günüm takvime göre. Sabah test yapacağım çünkü yumurtlamanın üstünden 14 gün geçti 20 aralıkta çatladı benim.Ay inşallah Tekrar denediniz mi Allah istediğin vakitte kucağına versin bebeğini inşallah
Ayyy inşallah tüm dualarım sizinle kadir gecesi birde bugün inşallah nasip olurİnşallah canım isteyen herkese versin. Ara verdik biz eşim işten ayrılmıştı bi süre korunduk. Bu ay bizde denedik ovülasyon testi aldım 2-3 gün değerlendirdik. Bugün regl günüm takvime göre. Sabah test yapacağım çünkü yumurtlamanın üstünden 14 gün geçti 20 aralıkta çatladı benim.
Çok teşekkür ederim inşallah istediğimiz gibi olurAyyy inşallah tüm dualarım sizinle kadir gecesi birde bugün inşallah nasip olur