• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken ne zaman erken gebelik testi yapabilirim? İlk korunmasız deneme

kelebekkkkkk

Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2024
118
19
13
26
15-16 aralığa bağlayan gecesi adet oldum. 25 aralık 29 aralık 2 ocak ilişki oldu. Doğum kontrol hapını yeni bırakmıştım aralık ayında. Resimdeki ovulasyon testim 29 aralıktaki. İlk denemede tutturan var mı ? Çok heyecanlıyım

Eklentiler

• IMG_1852.jpeg
    IMG_1852.jpeg
    84,5 KB · Görüntüleme: 15
15-16 aralığa bağlayan gecesi adet oldum. 25 aralık 29 aralık 2 ocak ilişki oldu. Doğum kontrol hapını yeni bırakmıştım aralık ayında. Resimdeki ovulasyon testim 29 aralıktaki. İlk denemede tutturan var mı ? Çok heyecanlıyım
Nasip işi stres yapma havuç falan ye incir ye bi bakmışsın olmuş inşallah gönlünce olur🫶

Benim ilk denemede tutmuştu ama kimyasal gebelik oldu. İnşallah tutar sizin 😊

Ay inşallah🙏🏻 Tekrar denediniz mi Allah istediğin vakitte kucağına versin bebeğini inşallah🥰
İnşallah canım isteyen herkese versin. Ara verdik biz eşim işten ayrılmıştı bi süre korunduk. Bu ay bizde denedik ovülasyon testi aldım 2-3 gün değerlendirdik. Bugün regl günüm takvime göre. Sabah test yapacağım çünkü yumurtlamanın üstünden 14 gün geçti 20 aralıkta çatladı benim.

İnşallah canım isteyen herkese versin. Ara verdik biz eşim işten ayrılmıştı bi süre korunduk. Bu ay bizde denedik ovülasyon testi aldım 2-3 gün değerlendirdik. Bugün regl günüm takvime göre. Sabah test yapacağım çünkü yumurtlamanın üstünden 14 gün geçti 20 aralıkta çatladı benim.
Ayyy inşallah tüm dualarım sizinle kadir gecesi birde bugün inşallah nasip olur🥰

Back